Owen og Smicer snart klare

England optimistiske angående Michael Owen. Vladimir Smicer klar innen to uker. Liverpool ikke på Zap. Djibril Cissé i storform.

Sven-Göran Eriksson offentliggjør i ettermiddag Englands tropp til den avgjørende EM-kampen mot Tyrkia førstkommende lørdag.  Liverpool vil ha tre spillere med til Istanbul, nemlig Michael Owen, Steven Gerrard og Emile Heskey.  Størst oppmerksomhet hersker det naturlig nok rundt Owen, som i går ble gitt 50% sjanse av Liverpool til å bli spilleklar etter å ha fått en vridning på ankelen mot Arsenal.  Det engelske fotballforbundet skal imidlertid være optimistiske i forhold til at man kan friskmelde toppscoreren, og sier at man ”ser fram til å ta i mot Michael på spillerhotellet på tirsdag”.

 

Vladimir Smicer har selv uttalt at skaden som gjorde at han måtte forlate banen mot Arsenal ikke er alvorlig og at han forventer å være klar igjen til neste ligakamp mot Portsmouth.  Tjsekkeren har en etter hvert nokså lang historie med ankelskader, men har denne sesongen vært i bra form og det er gode nyheter for Liverpool at han kun vil være uaktuell til neste ukes landskamp for Tsjekkia.

 

På enkelte nettsteder står det at Portsmouth v Liverpool er plukket ut som Zap kamp på Canal+ i neste ligarunde.  Dette medfører dessverre ikke riktighet.  Nina Engh hos Canal+ sier til liverpool.no at siden Leeds v Man.Utd sendes på formiddagen, og Arsenal v Chelsea allerede er plukket ut som kamp kl 16.00, vil kanalen ikke sende noen kamp på Zap-kanalen lørdag 18.oktober.

 

Liverpool-aktuelle Djibril Cissé scoret i helgen hattrick da Auxerre vant 3-0 over Lille.  Det betyr at den storvokste angriperen nå er toppscorer i Ligue 1 med syv mål etter ni ligarunder.  Cissé har imidlertid gjort alle sine scoringer i løpet av de siste fem kampene, og er altså i meget godt slag.