Owen-retur utsatt 24 timer

Owen trener trolig sammen med laget først i morgen. Arsenal og Man Utd hadde slitt uten sine tre viktigste nøkkelspillere, sier Rush. Siste om skadene til Carragher, Baros og Hamann.

Michael Owen har slitt med en leggskade i tre uker, og etter planen skulle Michael Owen ha begynt å trene med laget i dag. Det er imidlertid utsatt 24 timer. Og målet er fremdeles å rekke lørdagens kamp.

 

- Michael har begynt å løpe, som er et godt tegn. Framgangen har vært veldig god de siste fire eller fem dagene. Han tok ikke del i treningen i dag. Kanskje i morgen. Vi vil ta en avgjørelse på det sammen med fysioterapeuten, uttaler Houllier til Liverpool Echo.

 

Etter å ha tapt tre strake ligakamper håper de røde at Owen blir klar mot Leeds.

- Det er målet, legger manageren til.

 

Liverpools angrepstrener Ian Rush mener at et comeback for Michael Owen ikke kan komme hurtig nok for de røde, og han har god tro på at spiller nummer 10 kan være tilbake mot Leeds på lørdag. Rush mener at tapet av Owen, Dietmar Hamann, Milan Baros og Jamie Carragher har vært et stort tilbakeslag for Gerard Houllier.

 

-Michael Owens friskmelding kan ikke komme fort nok, og han bør være tilbake lørdag. Man hører folk si at skader ikke er unnskyldning for tap og vi aksepterer det. Men man må også innrømme at flaksen ikke har gått vår vei. Kan dere forestille dere Arsenals resultater dersom Henry, Vieira og Campbell hadde vært ute i lengre tid sammen? Eller Manchester United uten van Nistelrooy, Keane og Ferdinand. Det ville hatt betyding for dem på samme måte som Liverpool har lidd uten Owen, Hamann og Carragher, sier den tidligere scoringskongen.

 

Liverpool Echo oppsummerer også skadesituasjonen til Carragher, Baros og Hamann.

 

Jamie Carragher (brukket ben) har fremdeles benet i gips etter skaden han pådro seg mot Blackburn i september. De sies at han vil vende tilbake til trening i januar, og med comeback for førstelaget i februar.

 

Milan Baros (brukket ankel) skade er ikke like alvorlig som Carraghers, men det vil vare til desember før han blir friskmeldt. Dersom han gjenfinner kampformen, kan han være klar for spill i januar etter flere reservelagskamper. 

 

Dietmar Hamann (leggskade) har trappet opp rehabiliteringen og forventes å begynne løpetreningen snart. Men et comeback virker lite sannsynlig før i desember.