Owen skadefri!

Michael Owen gjenopptar trening. Dietmar Hamann ønsker seg mer stabile prestasjoner. Gérard Houllier skylder på skadene, men ser lys i enden av tunnelen.

Endelig: Michael Owen meldes klar for trening, etter en test (skanning) tidlig i dag morges. Muskelskaden som har plaget spissen ser altså ut til å være leget, og han vil nå trappe opp til full trening.

- Owen kan være i aksjon på treningsfeltet i midten av denne uka, anslår en talsmann for klubben.

Med stjernespissen tilbake i spill raskt etter at rakettene har landet, vil skadesituasjonen straks se lysere ut. Og da vil alt annet bli så mye bedre, også. Det både håper og tror Liverpools manager.

- Vi vil bli mye bedre når de skadde spillerne returnert etter sine avbrudd, spår Houllier.

 Ifølge klubbens hjemmesider, sier sjefen at klubben kunne ha kjempet med topp-tre hvis det ikke hadde vært for den lange skadelista.

- Det er ingen unnskyldning, men et fakta, at vi har manglet Owen siden oktober. Før det, scoret han i så godt som hver eneste kamp han spilte. I tillegg har vi manglet spillere som Milan Baros, Jamie Carragher og Harry Kewell. Slike fravær har gjort at vi har måttet konsentrere oss om fjerdeplassen, mener Gérard Houllier.

 

Liverpool må bli mer stabile

- Kampen mot Manchester United oppsummerte Liverpools sesong, antyder Dietmar Hamann. Med det mener han at laget er altfor ustabilt.

- Det er for mye opp og ned, vi må jevnere. Ellers kan det spøke for den fjerdeplassen som vi alle sammen ønsker, advarer tyskeren, som samtidig skryter av sin gamle lagkamerat, Robbie Fowler.

- Han er en flott fyr, og når motlaget har en slik spiller, kan vi aldri slappe av, nevner Hamann.

I dag er det ingen som argumenterer mot det.