Owen tvilsom til United

Michael Owen ble skadet mot Tyrkia og kjemper for å bli klar til lørdagens kamp på Old Trafford. 13-0 til Liverpools landslagsspillere!

Et kne i ryggen fra Alpay gjorde at St.Michael ble byttet ut et snaut kvarter ut i kampen mot Tyrkia.  Skaden blir betegnet som ”a dead back”, noe som kanskje kan karakteriseres som ei lårhøne i ryggen?!!  Det er altså ikke alvorlig, men vil ta noe tid å lege og storkampen i Manchester på lørdag formiddag blir en kamp mot tida dersom Liverpools toppscorer skal kunne friskmeldes.

England vant den viktige kampen med 2-0 og topper nå gruppe 7.  Steven Gerrard gjorde en brukbar kamp i en uvant posisjon på venstresiden av midtbanen, mens Emile Heskey satt hele kampen på benken.  Danny Murphy ikke engang var blant de 18 som var på banen eller benken.

Milan Baros fikk 90 minutter da Tsjekkia igjen overbeviste ved å vinne 4-0 mot Østerrike.  Angriperen kom ikke på scoringslista selv men la opp til 2-0 og sørget for straffesparket som ga 3-0 og også gjorde at en motspiller fikk marsjordre.  Vladimir Smicer hadde også en bra kamp i de 63 minuttene han spilte i en posisjon litt ute på venstrekanten.

En arbeidsledig Jerzy Dudek da Polen slo San Marino med 5-0, og en energisk John Arne Riise på venstrekanten i Norges 2-0 seier mot Luxembourg, summerer opp en internasjonal kveld som altså ga 13-0 for de landene hvor røde spillere var involvert.  Riise slo cornereren som endte med 1-0 ledelse i 2.omgang, og var som vanlig aktiv og skuddvillig.