Owen ute til nyttår

Michael Owen forverret skaden på trening fredag, og mister julekampene. Frustrert Houllier. Harry Kewell kan rekke bortekampen mot Wolves på lørdag. Jamie Carragher var tilbake i full trening på Melwood i dag.

Nytt tilbakeslag for Gerard Houllier & co - Michael Owen er satt ute av spill til over nyttår. Det betyr at angriperen mister kampene mot Wolverhampton (20/12), Bolton (26/12) og Manchester City (28/12). St. Michael forverret lårskaden på fredagens trening. Det betyr trolig at Florent Sina-Pongolle blir Emile Heskeys makker på topp. Av de seks førstelagsspilleren som var ute mot Southampton er det bare Harry Kewell som har en sjanse til å bli spilleklar til lørdagens oppgjør mot Wolverhampton.

 

- Vi manglet seks førstelagsspillere mot Southampton og ingen av dem vil komme hurtig tilbake. Bare Harry Kewell har en sjanse til å spille på lørdag. Michael Owen? Nei, ikke på en stund. Dette er en av de mest skuffende periodene jeg noensinne har hatt. Jeg bare ønsker at vi kunne få alle spillerne våre tilbake. Vi er så gode som noen, når vi har mannskapet vårt. Vi har vist det denne sesongen mot Arsenal og Manchester United. Fansen lider, men ikke mer enn spillere og støtteapparat. Vi er alle skuffet, men vi må være positive. Jeg er overbevist om at vi vil gjøre det bra når alle er tilbake, sier Houllier.

 

Liverpool Echo melder at Jamie Carragher var tilbake i full trening på Melwood i dag. Forsvareren har vært dypt savnet siden han brakk beinet mot Blackburn i september.