Parry fornøyd med Houllier

Rick Parry om sin vanskeligste avgjørelse. Aldri aktuelt å sparke Houllier. Forventninger og trofeer synonymt med LFC. Premier League og Champions League de store målsetningene. Murphy føler bedre. Diouf klar. Riise mot formen. Heskey glad for scoring.

Intervju med Rick Parry
Vi presenterer her et utdrag fra et intervju Official Site hadde med Chief Executive Rick Parry.

-Hva er den vanskeligste avgjørelsen du har tatt i din tid hos Liverpool FC?

En av de tøffeste avgjørelsene var å være involvert da Roy Evans trakk seg. Det var ikke så mye av en avgjørelse fordi Roy hadde selv konkludert med at tingene ikke fungerte slik de skulle, og at det var riktig å gå videre. Men det var svært vanskelig å være involvert i dette.

En av de største avgjørelsene å ta med avgjørende betydning for klubben var ansettelsen av Gerard. Dersom vi hadde gjort feil, kunne alt ha vært mye annerledes. Den gang var avgjørelsen svært lett å ta fordi jeg hadde kjent Gerard i lang tid og han så ut til å være den riktige personen for klubben. Jeg fant det ikke vanskelig, men det var selvfølgelig enormt viktig. På grunn av den totale innvirkningen på klubben og dens skjebne er dette den avgjørelsen som rangeres foran alle andre.

Vi tar kontinuerlig beslutninger om spillere som skal komme og gå. Noe man lærer i fotball er at når man først har tatt en avgjørelse må man stå ved den.  Du kan angre at en enkelt spiller ikke var tilgjengelig eller at klubben ikke vil forhandle, men i løpet av få timer må man komme seg videre. For hvis man tenker "hvis bare", klarer man ikke å få gjort jobben sin skikkelig.

-Hva gjorde at du hadde tiltro til Gerard Houllier selv i den svake perioden tidligere i sesongen?

Det var aldri i våre tanker å gjøre noe annet. Det å ha tiltro eller ikke var aldri en avgjørelse å ta. Det dukket aldri opp i hodene våre. Vi er fremdeles overbevist om at Gerard har gjort en flott jobb for klubben, og vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger i kortvarige, problemfylte tider. Jula var smertefull og det såret oss like mye som supporterne. Ingen av oss likte det, Gerard inkludert, direktørene eller spillerne, men responsen handlet om kollektivt ansvar og om å holde sammen.

Vi visste vi hadde talentet og vi visste vi hadde spillere med stor dyktighet. Vi visste vi var kapable til å gjøre mer. Og uten i det hele tatt å ha snakket om det var det klart at den eneste veien å håndtere problemene på var å jobbe hardere, bli mer fokuserte og gi mer støtte til spillerne med tro på at vi skulle komme igjennom det. Vi hadde tro på mannskapet, ikke bare på kort sikt, men også i vår langsiktige plan om at vårt syn er det riktige.

-Hvilke forventninger har styret til Gerard Houllier?

Vinne trofeer. Så enkelt som det. Forventningsnivået i Liverpool er høyt, som det hør og bør være. Det gjelder for meg, for spillerne og for Gerard. Hvis du ikke kan arbeide med store forventninger da bør du ikke være hos Liverpool FC, og vi alle forstår det. Vi vil ikke ha det på andre måter.

Han skuffer oss ikke og vi er overbevist om at vi er på vei i riktig retning. Det som betyr noe er selvfølgelig Premier League-tittelen. Det er den vi gjerne vil vinne og deretter vil vi tenke på Champions League. Det er hva som driver oss, og en dag vil vi klare det.


Murphy føler seg bedre - Diouf tilbake
Ifølge Phil Thompson er Danny Murphy på bedrings vei etter at han måtte stå over mot Fulham på grunn av stiv nakke. "Danny Murphy er mye bedre. Vi vil se an situasjonen utover i uka, men anatgelig bli han klar til kampen," sier Thompson.  Og legger også til følgende om El Hadji Dioufs skadesituasjon:l "El Hadji Diouf er  igjen tilgjengelig."


John Arne Riise mot formen
John Arne Riise er fornøyd med hvordan han har klart seg i sin andre sesong i Premier League. Nordmannen innrømmer at formen har vært ujevn denne sesongen, men at han nå er på vei til å finne tilbake til formen som ga han heltestatus på The Kop sist sesong. "Folk sa at jeg ville få det vanskeligere i år, men jeg føler ikke særlig forskjell fra sist sesong. Jeg må innrømme at jeg ikke var fornøyd med starten jeg hadde på sesongen. Jeg scorte i noen kamper, men jeg synes jeg ikke presterte så godt jeg kunne ha gjort. Jeg har ikke spilt så bra som sist sesong, men over de siste seks til åtte ukene har jeg begynt å finne tilbake til formen igjen, og jeg håper jeg kan fortsette å forbedre den og bli bedre og bedre de neste ukene. Jeg tror det var Michael Owen som sa at man ikke når toppen før man er 27. Da har jeg enda noen år å bli bedre på," sier John Arne Riise.

Emile Heskey fornøyd med scoringen
Emile Heskey var svært lettet over å ha nettet sitt niende mål (sjette i Premier League) for sesongen mot Fulham. "Etter forrige helgs kamp mot Manchester U tror jeg alle trengte et løft, så dette var en god seier for oss. Det var tilfredstillende å vinne igjen. Alle spissene ønsker å score og det var et godt øyeblikk å se ballen i nota. Som jeg sa, vi trengte å komme tilbake etter kampen mot Man Utd og målet hjalp oss med å få roen. Vi skapte mange sjanser og Michaels scoring avgjorde kampen. Det var en fin seier for oss og det gir oss et bra utgangspunkt for lokaloppgjøret," sier Emile Heskey.