Parry: Håper Houllier blir lenge

Chief Executive Rick Parry uttrykker ønske om at man kan beholde Gérard Houllier som manager i lang framtid. Ingen TV-sending av LFC v Bolton. Tur til kampen mot Celtic. King Kenny er 52 i dag.

Manager Houllier sa nylig at han hadde til hensikt å fullføre ”det lange løpet” som sjef i Liverpool FC.  Daglig leder Rick Parry kan bare underskrive på at det også er ledelsens ønske:  ”Det er hva vi håper på.  Vi var sikre på at da vi ansatte Gérard var han den rette mann for klubben.  Vår suksess under hans ledelse har vært stabil.

”Vi får ikke panikk i Liverpool.  Det var alltid vår hensikt å ha ham her i lang tid, og det er fortsatt situasjonen.  I løpet av de vanskelige ukene vi har hatt var det viktig at vi holdt sammen og støtte hverandre.  Jeg tror dette er en at de store styrkene til vår klubb, og vi visste at han ville lede oss til ytterligere suksess.”

Parry var ikke minst på Houlliers vegne da man søndag kunne ta hjem en ny tittel til Anfield:  ”Det var en fantastisk dag og på mange måter var det vår mest tilfredstillende cupseier under de siste årene.  Det er alltid tilfredstillende å slå Manchester United, men spesielt i en cupfinale.

”Pesonlig er jeg absolutt henrykt på Gerards vegne, fordi jeg vet hvor hardt han, hans stab, og spillere har arbeidet for dette.  Som alle vet har vår tro på ham aldri vært i tvil på noe tidspunkt.  Søndag var en påminnelse om de høyder han og spillerne er i stand til å ta oss til.  Det var ingen overraskelse for oss.

”Vi behøvde ikke noe pusterom.  Vi var alltid fornøyd med den retningen som Gerard førte oss i og søndag har ikke forandret på det.  Vi tar aldri noe hensyn til hva andre utenfor klubben sier, kanskje enkelt fordi det ikke har noen hensikt.  Vårt syn på dette er veldig klart, og ingenting har forandret seg bare fordi vi vant Worthington Cup.

”Vi er selvfølgelig glade for dette resultatet, men våre planer ville ha fortsatt uansett hva som hadde skjedd.  Gérard har alltid hatt får fullstendige støtte.”

Canal+ bekrefter i dag at det ikke er aktuelt å sende Liverpool-Bolton til lørdag, og kanalen vil konsentrere seg om tysk og italiensk fotball i en helg som er preget av FA-Cupen.  RTL5 er etter det vi erfarer den eneste som sender kampen, i opptak kl 17.55.

Supporterklubben arrangerer egen tur til ”slaget om Storbritannia”, da Liverpool spiller returkamp mot Celtic i UEFA-Cupen.

Den kanskje største røde spilleren av dem alle, Kenny Dalglish eller bare ”King Kenny” for mange av oss, fyller i dag 52 år.