Parry og Thompson om UEFA-cupen

Ny tur til øst-Europa. Ønsket bortekamp først. UEFA-cupen høyt prioritert. Glemmer aldri scenene i Dortmund mot Alaves i 2001. Thompson: -Turneringen er ikke annenrangs. Se bare på hvilke klubber som er igjen.

Liverpool møter bulgarske Levski Sofia i UEFA-cupens 3.runde. Rick Parry sier at de røde prioriterer cupen høyt, og er ivrige etter å gjenta triumfen fra 2001.

- Det er en ny tur til øst-Europa. Vi har ikke vært i Bulgaria de siste årene, så det blir en ny erfaring for. Vi ville foretrukket å spille første kampen borte, men vi tar det som det kommer. Vi tror vi kan gå hele veien, men det blir tøffere framover ettersom det selvsagt har kommet med et par riktig bra lag fra Champions League-spillet. Det venter vanskelig motstand framover, men vi skal gjøre vårt beste. UEFA-cupen ligger høyt på vår prioriteringsliste. Da vi vant i 2001 var det stor reise for oss. Det var strålende tider og vi kommer aldri til å glemme scenene i Dortmund i finalen mot Alaves. Liverpool handler om å vinne pokaler og vi kommer til å gjøre vårt beste for å gå hele veien, uttaler Parry.

 

Den tidligere Liverpool-kapteinen Emlyn Hughes hevdet for en tid tilbake at laget på 70-tallet vant UEFA-cupen i den tiden den var verdt å vinne. Men assistent-manager Phil Thompson insisterer på at UEFA-cupen er like vanskelig å vinne nå som den gang.

- Våg, sier jeg. Det finnes folk som beskriver cupen som annenrangs. En bestemt person sa nylig at den ikke var like mye verdt å vinne sist vi vant den som da vi vant den første gangen. Jeg synes det var en fryktelig kommentar. Alt man trenger å gjøre er å se på lagene vi slo i 2001 og på lagene som er igjen nå. Det er en overraskende sterkt felt. Lagene som ikke engang klarte å komme seg videre som Lazio og Ajax ville ha vært vanskelige nok. Jeg har sett lagene som er igjen nå og de vil gjøre turneringen glamorøs for hver enkelt involvert, forteller Thompson.