Parry - Vi vil handle selv om vi ikke kommer med i CL

Rick Parry insisterer i dag på at Liverpool vil åpne sjekkheftet og handle spillere, selv om klubben ikke skulle klare å kvalifisere seg til Champions League.

Rick Parry insisterer i dag på at Liverpool vil handle spillere fra øverste hylle, selv om klubben ikke skulle klare å kvalifisere seg til Champions League.

Liverpool må som kjent slå Chelsea i årets siste kamp for å sikre seg 4.plassen som gir rett til kvalifisering til Champions League. Og Parry innrømmer at det vil være et hardt slag for klubben om de ikke greier nettopp dette. Men han ønsker å berolige fansen med at det slett ikke er ensbetydende med noen krise.

Toppsjefen hos de røde tror at fansen vil ta godt imot Liverpools sommerkjøp, og anse dem som spennende spillere. Til Liverpools offisielle hjemmeside sier han følgende: "Vi vil kjøpe nye spillere, minst et par stykker. Og det vil handle om kvalitet, ikke kvantitet, denne sommeren. Vi har en stor stall nå, med nok spillere. Så det handler om å identifisere de spillerne som er av en slik kvalitet at de vil utgjøre en merkbar forskjell for oss."

"Vi har utarbeidet en "shortlist" med spillere - den er faktisk ganske lang for øyeblikket - og det er noe vi arbeider med hele tiden."

"Vi føler oss ganske sikre på at de spillerne vi vil handle inn, er spillere som fansen vil bli fornøyde med. Vi ønsker spillere som gir oss en merkbar forbedring."

"Det vil være skuffende, og et hardt slag for oss, om vi ikke kvalifiserer oss til Champions League. Men det vil ikke innebære noen form for krise, og vi vil i tilfelle komme sterkt tilbake. Budsjettene er stramme i fotballen nå for tiden, men vi har på ingen måte spilt oss over sidelinjen finansielt sett."

"Om vi mislykkes i å kvalifisere oss til Champions League, vil det ikke stoppe oss fra å bruke penger på spillere. Fansen kan være trygg på det."

Heggem får sjansen i Rosenborg?

Ifølge nettstedet lfc online har Vegard Heggem blitt tilbudt å trene med Rosenborg, når hans kontrakt med Liverpool går ut til sommeren.  Rune Bratseth skal ha blitt sitert på at Rosenborg vil ønske Vegard velkommen tilbake, og at klubben er villig til å bruke de nødvendige ressurser for at trønderen skal bli skadefri igjen. Men noen kontrakt blir det ikke snakk om i første omgang. Først må spilleren bevise at han er helt skadefri igjen.

Fernandes-rykter dukker opp igjen

Liverpool lukter igjen på Southampton-vingen Fabrice Fernandes ifølge Daily Express i dag. Gerrard Houllier skal i lengre tid ha holdt øye med den franske vingen, og ifølge den engelske avisen skal han være klar med et formelt bud på spilleren så snart Southampton har gjort unna FA-cupfinalen mot Arsenal neste lørdag.