Partridge ute resten av sesongen

En kneskade gjør at Richie Partridge kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool. Bolton sparer seg til kamp på Anfield. Nye kamper for Liverpool-spillere i VM for U20-landslag.

Avrevet korsbånd

Richie Partridge er for tiden i USA hos den kjente kirurgen Richard Steadman.  Under en reservelagskamp mot Middlesbrough nylig fikk Richie avrevet korsbåndet i kneet, i tillegg til leddbåndskader.  Skaden var et rent uhell da lagkamerat Jason Massie ble dyttet av en forsvarer og raste ikke inn den lille vingen.  Partridge bekrefter til Liverpools egen nettside at sesongen definitivt er spolert, men at han håper å være i gang igjen om ca seks måneder.  Skaden kunne knapt kommet på et verre tidspunkt for den hurtige flankespilleren.  Kontrakten hans med Liverpool løper ut etter denne sesongen og 23-åringen må frykte at han har spilt sin siste kamp for de helrøde.

 

Bolton prioriterer ligaen

Sam Allardyce og Bolton har et rykte for å ikke satse helhjertet på ligacupen, eller Carling Cup som det heter denne sesongen.  Bolton kjemper hvert år en hard kamp for å holde seg i Premier League, og Allardyce legger ikke skjul på hvor prioriteringen er:  ”Carling Cup vil alltid være et andrevalg i forhold til ligaen hos oss.  Vi ønsker ikke å være i en situasjon som den Bryan Robson var hos Middlesbrough, hvor man vant ligacupen men samtidig rykket ned.

Den tidligere stopperkjempen innrømmer at å møte Liverpool i 4.runde på Anfield i morgen er en kamp man ser fram til, men at man fortsatt vil ”tenke med hodet istedenfor hjertet”.  – Vi ser fram til kampen, men siden vi har spillere som har fått seg smeller i det siste vil vi være sikre på at alle er definitivt spilleklare før vi tar ut noe lag.

 

Welsh & Co må vinne

Liverpools kontingent hos De Forende Arabiske Emirater vil være i aksjon igjen i ettermiddag under verdensmesterskapet for U20.  USA med Zak Whitbread, og Irland med Darren Potter og Michael Foley-Sheridan, vant sin første kamp i helgen og møter nå henholdsvis Tyskland og Elfenbenskysten.  England må helst vinne mot Egypt for å ha et realistisk håp om å gå videre, etter at man tapte første oppgjør mot Japan.  John Welsh(bildet) er fast inventar hos engelskmennene.  Dagens kamper begynner kl 14.45, og sjekk vår TV-oversikt for hvilke kanaler som sender hva.