Pre-season start direkte

Den engelske TV-kanalen Five viser Køln v Liverpool. Avklaring om Djibril Cissé? Emile Heskey sier at fremtiden er på Anfield.

Pre-season på fjernsyn

Liverpool starter sine oppvarmingskamper onsdag om drøyt to uker.  Den første matchen spilles i Tyskland mot Køln, og den engelske kanalen Five(tidligere Channel 5) kommer til å vise premieren direkte.  Tidligere har Sky satt opp turneringen i Amsterdam på sitt sendeskjema, hvor de helrøde spiller mot Ajax og Galatasaray.

 

Houllier vil kreve svar

Djibril Cissé spilte alle 97 minuttene da Frankrike i går kveld vant Confederation Cup med en ”Goalden Goal” av Thierry Henry.  Det betød samtidig at sesongen endelig er over for de franske landslagsspillerne.  Cissé har ikke lagt noe skjul på at han gjerne spiller for Liverpool neste sesong, mens hans klubb Auxerre derimot har gitt klare signaler på at det er andre spillere enn toppscoreren som man ønsker å cashe inn på foran neste sesong.  Gérard Houllier har jaktet på den hurtige spissen i om lag to år og vil nå ventelig krevet et snarlig og endelig svar hvorvidt det er muligheter for å sikre seg Cissé foran det kommende fotballåret, eller om det eventuelt er mulig å gjøre en avtale som bringer ham til Merseyside til neste sommer.

 

Heskey har fortsatt troen

Skulle Liverpool skrive ut en stor sjekk for en ny angriper svirrer ryktene om at Emile Heskey kan være den som blir ”ofret”.  Liverpools dyreste kjøp gjennom tidene har vist varierende prestasjoner i klubben, og scoret for eksempel kun seks ligamål siste sesong.  Emile selv hevder imidlertid at både han og manageren ønsker at han fortsetter hos de røde:  - Jeg har nylig snakket med Gérard Houllier og han har forsikret meg om at jeg har en fremtid i klubben.  Jeg hadde mye uflaks forrige sesong.  Jeg er enig i et det var en svak sesong, men jeg har aldri mistet troen og jeg ønsker å finne tilbake til toppformen neste sesong.