Rasende Houllier etter cup exit!

Liverpools manager kritiserer sine spillere etter hjemmetapet mot Bolton. Kneskade for Jerzy Dudek. Robbie Foy på ungdomslandslaget.

Spillerne får overhøvling i dag!

Det var nesten så fråden stod rundt Gérard Houllier da han på en ukarakteristisk måte slaktet sitt lag etter at man ble sendt ut av Carling Cup etter først å ha utlignet to ganger mot Bolton.  Manageren hvilte en rekke av sine mest profilerte spillere fra start, men det var uansett tydelig at franskmannen ikke var blid over at tittelforsvarerne gikk på et 2-3 tap:  - Jeg er sint, det kan jeg fortelle dere.  Veldig sint.  Jeg klandrer hele laget for dette.  Jeg er ekstremt skuffet over mine spillere, og det er noe jeg ikke er vant til å si.  Jeg er usedvanlig forbannet og spillerne vil finne det ut når de kommer på trening i morgen.  Når du scorer to mål og greier å komme inn i kampen igjen slik vi gjorde, da må man spille klokt og det gjorde vi ikke.  Vi forsvarte oss dårlig, vi hadde et dårlig pasningsspill, og vi brente sjanser.  Det var ganske enkelt ikke godt nok.  Nå må vi rette opp dette mot Newcastle på lørdag.

 

Dudek tvilsom til lørdag?

Troppen og lagoppstillingen til kampen på St. James’ Park kan bli interessant.  Det vil vel ikke være noen bombe dersom det er en spiller eller to som får en plass på tribunen etter Houlliers utblåsning i går kveld.  En som uansett kan være tvilsom er Jerzy Dudek.  Polakken syntes å halte noe etter at han nær hadde fomlet ballen i mål et stykke ut i 1.omgang, og Gérard Houllier bekreftet etter kampen at Jerzy hadde en skade i det ene kneet.

 

Foy i skotsk tropp

18-årige Robbie Foy er blitt tatt med i Skottlands U20-tropp til en privatlandskamp mot Portugal.  Kampen spilles 17.desember.  Foy har hatt en fin utvikling etter at han for noen måneder siden avanserte fra akademiet og til førstelagstroppen på Melwood, og spiller regelmessig på de Liverpools reservelag.