Reservelaget møter Man City

Startoppstilling for reservene borte mot Man City. Riise: -Bonus å havne foran Everton, men CL er 1.prioritet. Owen scorer ”aldri” mot de blå. Likevel tro på seier. Vignal håper å spille fast neste sesong.

Ungt reservelag i aksjon
Reservelaget ligger på en 5.plass i ligaen og møter i kveld tabellnabo Manchester City borte på Tameside Leisure Park, hjemmebanen til Hyde United FC. De røde håper å vise seg fra en bedre side enn mot Middlesbrough sist uke. Til tross for seks spillere med A-landskamper i startoppstillingen ble det da 0-1-tap. Med kamper både påsekeaften og 2.påskedag for førstelaget vil ikke Gerard Houllier ta noen sjanser med de spillerne som banker på døra til en plass i startelleveren. Derfor har Hugh McAuley stablet et vesentlig yngre lag på beina i dag. Kun Babbel og Berger har rikelig med førstelagserfaring. Neil Mellor (bildet) jakter sitt 20. mål for reservene denne sesongen . Ingen har klart å score 20 mål i en og samme sesong for de neste beste siden John Durnin nettet 23 mål i 1987/88. For de røde har kun 11 spillllere klart dette tidligere. Forrige sesong ble det tap 0-6 i det tilsvarende oppgjøret.

Dagens lagoppstilling: Patrice Luzi, Stephen Vaughan, Chris Butler, Michael Foley-Sheridan, David Raven, Markus Babbel, Darren Potter, John Welsh, Neil Mellor, Patrik Berger, Mark Smyth. Innbyttere: Andy Wright, Paul Harrison (gk), Stephen Gillespie, Adam Flynn, Ryan Wilkie. Avspark klokka 20.00.

Riise: -Champions League 1.prioritet
John Arne Riise sier at det vil være som en bonus å regne dersom de røde havner foran Everton på tabellen, men er kjapp til å påpeke at Champions League er første prioritet. Og han synes det er beklagelig at laget må klare seg uten sine to faste midtstoppere, men poengterer at klubben har gode erstattere. "Vi ønsker å ende så høyt som mulig på tabellen, men fansen ønsker sikkert at vi skal komme foran Everton. Det er viktig for dem. Men det er viktigere å konsentrere seg om å kvalifisere seg for Champions League. Det er hovedmålet vårt og det skal vi streve for å klare i de siste fem kampene. Vi må tro at vi kan dra dit å vinne. Vi har vært bedre borte enn på Anfield denne sesongen, så det er ingen grunn til å tro at vi kan ta tre poeng mot Everton. Dersom vi vinner, vil det selvfølgelig gi oss et ekstra spark foran de fire siste kampene. Vi går ditt med godt hjerte uansett. Helt siden vi vant Worthington Cup har selvtilliten økt og forhåpentligvis kan vi vise god form ut sesongen og sørge for at vi ender blant de fire første. Det er synd at vi må klare oss uten våre to faste midtstoppere, men fotball handler om en tropp, og vi har 25 eller 26 spillere som kan gjøre en god jobb for førstelaget. Uansett hvem som spiller vil de være gode nok til å skaffe oss det riktige resultatet," forteller Riise.

Owen god tro på seier mot laget han sjelden scorer mot
Micha Owen scoret sitt 23. mål for sesongen mot Fulham, men har en svak statistikk mot de blå. På ni kamper har han scoret kun et mål og det var på straffespark i forrige sesongs 3-1-seier på Goodison Park. Han har likevel tro på seier. "Jeg føler at vi har større sjanse til å vinne på deres bane enn på vår. Everton kan ligge dypt på Anfield, hvor uavgjort er et godt resultat  for dem. Men jeg kan ikke se at dem vil gjøre det samme foran sitt eget publikum. Vi vant på deres bane sist sesong og vi spilte uavgjort på Anfield. Vi ser ut til å få mer rom på Goodison fordi de angriper mer der enn på Anfield. Selvsagt blir dette en stor kamp. Det er trolig en av de mest etterlengtede derbyoppgjørene på flere år, fordi Everton har forbedret seg kraftig. Men vi ser frem til det - så får vi se hva som skjer på dagen," uttaler St. Michael.

Vignal med vellykket opphold på Korsika
Gregory Vignal gleder seg til å returnere til Anfield når låneoppholdet i Bastia avsluttes. Han er bestemt på å kjempe seg inn blant Gerard Houlliers utvalgte neste sesong. "Jeg angrer absolutt ikke på oppholdet her på Korsika. Jeg har hatt mye moro. Herr Houllier vet trolig hva jeg har lyktes med her i Bastia. Han bør være fornøyd. For min del vil jeg bli glad for å dra tilbake til Liverpool. Liverpool er min drøm. Jeg er glad for det. Jeg er stolt over å ha spilt to og en halv sesonger i denne mytiske klubben. I England har jeg forbedret meg mye og jeg vil takke herr Houllier igjen for å ha hentet meg fra Montpellier," uttaler Vignal.