Reservene i aksjon

Bortekamp for reservene mot Man.City gir indikasjon på torsdagens lag mot Steaua? Keegan vil ha Jerzy Dudek? Benytt seriøse kontakter ved kjøp av LFC-billetter.

Hamann kan bli spart

Liverpool spiller i kveld bortekamp mot Manchester City i reserveligaen.  Hugh McAuley mangler spillere som er opptatt med spill i VM for U20-landslag, og det er også usikkert hvilke seniorspillere som er aktuelle bare to dager før returkampen mot Steaua i UEFA-Cupen.  Dietmar Hamann og Stephane Henchoz ville normalt ha spilt, men kanskje ønsker ikke Gérard Houllier å risikere dem foran en viktig kamp?  Anthony Le Tallec var ikke på banen mot Middlesbrough på lørdag, og vil trolig styrke angrepet i kveld.

Vi kommer tilbake med lagoppstillingen senere i dag, og regner også med å kunne legge inn en sluttrapport fra kampen ca kl 22.30 i kveld her på liverpool.no.

 

Liverpool får bud på Dudek?

Lokalavisa Liverpool Daily Post skriver i dag at Manchester City og Kevin Keegan følger keepersituasjonen i Liverpool nøye, nå som Jerzy Dudek er blitt degradert til reservebenken.  Det er ingen hemmelighet at Keegan er interessert i å knytte til seg polakken og kan bli fristet til å komme med et bud allerede i januar.  Det er imidlertid svært lite sannsynlig at Liverpool er interessert i noe salg, ikke minst siden Chris Kirkland har vært utsatt for en rekke skader de siste årene.

 

Svindel av LFC-billetter?

Vi er blitt gjort oppmerksomme på at en tidligere utro tjener nå tilbyr billetter til Anfield overfor norske Liverpool-supportere.

Billetter til Liverpools hjemmekamper er svært vanskelig å få tak i.  Alle hjemmekampene på Anfield i ligaen blir utsolgt, og det samme er tilfellet også for flere cupkamper.

Hvis en derfor blir tilbudt billetter kan det være fristende å slå til.  I den anledning har det kommet oss for øre at den nå kan være en utro tjener på markedet.  Vedkommende er ekskludert fra LFCSCSB pga bedragerivirksomhet, og han skal ha tilbudt billetter til LFC sine kamper.  Han har tidligere svindlet norske supportere til å forhåndsbetale reiser som aldri ble gjennomført.

 

Vi anbefaler på det sterkeste at dersom en skal kjøpe billetter bør en gjøre det gjennom LFCSCSB, Sabra Sportsreiser, Liverpool FC, eller en annen kjent reisearrangør.

Dersom noen har hatt føling med useriøse aktører i dette markedet, eller har spørsmål i denne forbindelse, kontakt gjerne oss i LFCSCSB – tlf 71 21 21 10.