Reservene i aksjon i kveld

Et ungt reservelag spiller mot Sunderland i kveld, og laget kan også gi en pekepinn på hvilke forandringer Houllier vil gjøre mot Southampton.

Med en viktig bortekamp på St. Mary's i Southampton bare to dager unna vil ikke Liverpool ønske å ta noen sjanser med sine aktuelle førstelagsspillere.  Et par mann som ellers villa ha vært i aksjon for reservelagstrener Hugh McAuley kan derfor bli hvilt.  Både Dietmar Hamann og Salif Diao er uaktuelle til kampen på lørdag med henholdsvis suspensjon og skade, slik at det vil bli rokkeringer på de rødes midtbane.  Igor Biscan kan være en mulig erstatter i den defensive og sentrale rollen som Diao har hatt de siste kampene, og unge John Welsh kan også være aktuell for en benkplass.  I så fall blir de neppe risikert i en kamp som spilles for et begrenset antall tilskuere på Liverpools ungdomsakademi.

Det blir nok derfor mange unge spillere når man møter et av reserveligaens beste lag i Sunderland.  Abel Xavier, Markus Babbel og Milan Baros kan imidlertid alle være aktuelle for spill, og kanskje Jerzy Dudek også.  I tillegg blir det spennende å se om Stephen Warnock er frisk av sin skade.  Den allsidige scouseren fikk ikke forlenget sin låneavtale med Bradford nylig og det hviskes at han kan bli en utfordrer til en plass på venstrebacken på førstelaget allerede denne sesongen.

Liverpool.no kommer til å legge ut rapport og spillervurdering kort tid etter sluttsignalet i kveld.  Kampstart er kl 20.00.