Reservene tapte på overtid

De nest beste tapte 1-2 for Bolton på Deva Stadium. Lang vei tilbake for Babbel. Seier for John Welsh.

De røde tok ledelsen allerede etter ti minutter ved U19-angriperen Mark Smyth. Et frispark fra Igor Biscan fra rundt 30 meters hold var på vei utenfor, men Mark Smyth fikk styrt ballen inn i nettmaskene. I det 52.minutt utlignet Kevin Nolan med en avslutning fra kanten av 16-meteren. Liverpool misbrukte sjanser ved Mellor og Smyth. Dermed så det ut til å gå mot poengdeling i Chester. Men bortelaget ville det imidlertid annerledes. Fem minutter på overtid fikk Bolton corner. De røde fikk ikke klarert den, og høyreback Nicky Hunt satte ballen i mål.

Salif Diao spilte 1.omgang, mens Markus Babbel og Djimi Traore gjennomførte samtlige 90 minutter. Fjerdekeeper Patrice Luzi spilte stort og vartet opp med en rekke gode redninger - den beste på en tilbakeheading fra Igor Biscan etter 40 minutter!

Liverpool spilte ingen god kamp, og reservelagstrener Hugh McAuley var også misfornøyd etter kampen. " Det var en skuffende slutt på kampen, det var en skuffende kamp og vi var skuffende i kveld. Du får hva du fortjener i en fotballkamp og vi fortjente ikke mye i kveld. Vi forsøkte å holde ut på 1-1, men omstendigheter ville det annerledes. Bolton stilte med et veldig erfarent mannskap, vi hadde erfaring og unge spillere, men vi ønsket å få mer ut av våre spillere og vi var ikke akkurat med på notene. Mark Smyth jobbet hardt på topp. Han scorer regelmessig på U19 og har kommet til et punkt i karrieren der han trenger å spille mer på reservelagsnivå. Han fant det vanskelig å spille mot rutinerte spillere, men han vil tjene på en slik erfaring. Patrice Luzi(bildet) gjorde det svært bra. Han er nummer fire i rekken av keepere her i Liverpool og spiller ikke like ofte som andre, men gjør en god jobb. Han er svært ivrig og er i framgang".

Og om formen til Markus Babbel uttalte McAuley følgende: "Han er stabil, og viste det mot Bolton. Med ham er det bare en stabil form hele tiden og få flere kamper som gjelder. Det vil ta tid for Markus. Han var ute i lang tid og det vil kanskje ta like lang tid å finne tilbake til sitt beste."

LIVERPOOL RES: Luzi, Vaughan (Peers 63), Otsemobor (Wright 75), Traore, Biscan, Babbel, Potter, Diao (Whitbread 45), Mellor, Smyth, Warnock. Reserver ikke brukt: Harrison, Raven, McNulty.
BOLTON RES: Price, Hunt, Smith, Livesey, Laville (Eckersley 84), Farrelly, Nolan, Johnson, Ballesta (Armstrong 45), Walters, Andre (Taylor 54).

Midtbanespilleren John Welsh spilte hele kampen for England U20 da de beseiret Tyskland med 2-1 på Madejski Stadium i Reading. Han sto bak mye av engelskmennenes gode spill, og viste blant annet hvorfor mange har så høye forventninger om framtida til 19-åringen. Readings Nathan Tyson nettet begge for engelskmennene.