Rick Parry slår kontra!

Parry: ”LFC stadion ingen luftspeiling. Vi har ikke råd til utsettelser. Søknad leveres innen to uker. Byggestart i 2004. Fast bestemt på å gjennomføre planene.

Etter at kommunale myndigheter har gitt lyd for de fordelene en delt stadion kan bringe både for klubbene og samfunnet rundt Anfield, legger Parry vekt på at Liverpools planer også vil gi fordeler til både klubb og området rundt:  - Dette er mer enn bare et nytt stadion i Stanley Park.  Dette handler om en gjenfødelse av den nordlige delen av Liverpool.  Klubben har arbeidet i nær kontakt med Anfield Breckfield Steering Group og City Council under de siste tre år for å sette sammen en omfattende pakke som vil ta for seg de aktuelle samfunnsbehov.  Disse forslagene ble lagt fram i en undersøkelse, som involverte 19.500 hustander, og hvor resultatet var i sterk favør av planene.

 

- Stadion vil utvilsomt rette et nytt fokus på turisme i nordre Liverpool, men det vil også inkludere muligheter for utdanning til de lokale, og det vil skape arbeidsplasser.  Imidlertid, til tross for desse helt konkrete fordelene, har vi alltid sette på et nytt stadion og den betydelige økonomiske satsningen i forhold til det, som en katalysator for å gjennbygge hele området.

 

- Dette er ingen luftspeiling.  Vi arbeider døgnet rundt for å få det finansielle fundamentet på plass.  Vi har brukt millioner så langt i å sy sammen et robust produkt som vi kan levere.  Timeplanen framover er nå imidlertid helt avgjørende.

 

- Det er viktig for programmet til ”City of Culture” at stadion er klar til starten av 2006-07 sesongen, slik at arbeidet kan bli ferdig med å få gjort Anfield Plaza og tilnærmede prosjekt.  Det gjør at vi må starte byggingen i 2004.

 

- Dette er årsaken til at vår byggesøknad vil ble levert myndighetene i løpet av de neste to ukene, fordi utsettelser vil gjøre dette prosjektet umulig.  Vi har arbeidet sammen med lokalsamfunnet, vi har investert store summer i å få til disse planene, og vi er fast bestemt på å gjennomføre dem.