Riise trolig spilleklar - Smicer skadet

Riise rister nok av seg skaden i tide til møte med Manch City. Vladi skadet akillesen i gårsdagens landskamp. Houllier: -En semifinale og en finale igjen. Manageren i møte med ”Svennis”.

Riise rekker nok City-kampen - Smicer skadet akillesen
Gerard Houllier mottok i dag både gode og dårlige nyheter vedrørende spilleres skadesituasjon. I følge Liverpool Echo ser John Arne Riise ut til å bli klar av hamstringstrekken han pådro seg mot West Bromwich. Det ble lenge fryktet at skaden ville sette nordmannen utenfor i lagets to siste kamper for sesongen. Da ser det derimot vanskeligere ut for Vladimir Smicer å rekke kampen. I gårsdagens 4-0-seier mot Tyrkia fikk han forstrukket akillesen. "Jeg vet ikke hvor alvorlig det er, men jeg skal til undersøkelse i dag. Det er ikke noe heldig tidspunkt å bli skadet på, med to kamper igjen å spille, men vi for vente å se," sier Vladi. Fra tidligere er Didi Hamann (ankel) og Jerzy Dudek (lyske) klare til lørdagens kamp etter at begge meldte forfall til landskampene.

GH: -En semifinale og en finale igjen
Manageren mener at det å møte Chelsea i den siste kampen heller vil være til hjelp enn til hinder med tanke på å kvalifisere seg for Champions League. Han er takknemlig for å møte London-laget i en helt avgjørende kamp på sesongens siste spilledag. "Vi har to kamper igjen som jeg anser som en semifinale og en finale. Først må alt fokuset være på Manchester City. Dersom vi kommer oss igjennom denne, vil vi møte vår nærmeste konkurrent i en helt avgjørende kamp om Champions League-spill i den siste kampen. Jeg må si jeg er glad for at vi møter Chelsea i vår siste kamp, fordi det betyr en finale for begge lag og at utfallet er i våre egne hender. Jeg synes det er den beste måten å avgjøre det på. Hvis vi møtte andre lag, ville de ha fordel siden vi måtte være avhengig av et annet resultat. Denne måten er bedre fordi vi vet hva vi må gjøre. Mine spillere ser ut til å spille med en fredfull autoritet i øyeblikket. De tar situasjonen rolig," sier Houllier.

Houllier i møte med "Svennis"
Houllier var blant managerne som i dag skulle i møte med landslagstrener Sven Göran Eriksson. Høyt på sakslista sto hvor mye spillere som Michael Owen og Steven Gerrard skal brukes i "meningsløse" privatlandskamper.