Røde ungdommer med VM-start i dag

John Welsh er en av fire Liverpool-spillere involvert i kamper i verdensmesterskapet for U20. Rosende ord om Darren Potter. Premier League på norsk fjernsyn avgjøres før nyttår.

Følg Welsh & Co på fjernsyn

Zak Whitbread (bildet), Michael Foley-Sheridan, Darren Potter og John Welsh vil alle være opptatt med kamper i VM for U20-landslag i ettermiddag og kveld.  Whitbread og USA møter Paraguay 14:45 norsk tid, og samtidig starter også Irland og Potter og Foley-Sheridan mot Saudi Arabia.  Kl 17:30 er det kampstart for England mot Japan, og hvor John Welsh er med for engelskmennene.  De som har et noe utvidet kanalutvalg vil kunne følge mange av kampene fra De Forende Arabiske Emirater, og vil gjøre det lurt i å sjekke vår TV-oversikt.

 

Potter viktig for Irland

Det var lenge usikkert om Darren Potter ville bli spilleklar for irene, men midtbanespilleren har ristet av seg ankelskaden og trente for fullt i går.  Landslagstrener Gerry Smith legger ikke skjul på at han mener at Potter både er viktig for laget, og har en stor fremtid:  - Han er en spiller som vil være på seniorlandslaget om to eller tre år dersom han fortsetter utviklingen, og det er derfor viktig for oss å ha ham tilgjengelig.

Jordan Holmes var kaptein for England da man spilte 1-1 mot Skottland i en U16-landskamp i Glasgow i går.

 

Snarlig avgjørelse om tippekampene

Canal+ sier til liverpool.no at man forventer at det blir en avgjørelse angående rettighetene til å sende Premier League på norsk fjernsyn før nyttår.  Kontrakten til Canal+ om å sende engelsk toppfotball løper ut etter denne sesongen, og flere kanaler har vist interesse for å kjøpe disse kampene.  Bl.a. har NRK og TV2 antydet at de gjerne kunne dele på en slik attraktiv avtale.