Sami får fri av Finland

Den finske landslagstreneren får fri fra landslagsspill. Le Tallec og Pongolle får selskap av Cissé! Foy og Wilkie klar for mellomrunden med Skottland.

Mens kompis og Liverpool-kollega John Arne Riise skal spille to harde EM-kvalifiseringskamper for Norge senere i månedene, har Sami Hyypiä fått fri fra sine tjenester for det finske landslaget. Trener Muurinen kunngjorde i dag at tar ut en litt mer urutinert tropp til kampene mot Honduras og Costa Rica den 16. og 19. november. Finnene sikter seg nå inn mot VM-kvalifiseringskampene til VM i 2006.

 

Frankrike stiller med et forsterket U-21 landslag mot Portugal i EM-kvalifiseringen. Anthony Le Tallec, Florent Sinama-Pongolle og Alou Diarra (som er på utlån til Bastia) er som vanlig tatt ut i troppen. I tillegg er den forsterket av spillere som Philippe Mexés og Djibril Cissé. Kampen spilles 18. november.

Våre skotske juniorspillere Foy og Wilkie er klare for mellomrunden i U-19 mesterskapet etter 2-0 Makkedonia. De går videre fra sin gruppe sammen med gruppevinner Tyrkia. Robbie Foy startet kampen, og ble byttet ut seks minutter for slutt for nettopp lagkamerat Wilkie.

 

Umiskjennelige Graham Poll dømmer søndagens kamp mot Manchester United. Han er en av de mest rutinerte dommerne i ligaen. Tyske Helmut Fleischer skal dømme returkampen mot Steaua Bucuresti. Han får også med seg assistentdommere og 4. dommer fra Tyskland.