Seier og tap for unggutta

Et ungt reservelag slo Burscough 5-0 i Liverpool Senior Cup, mens Darren Potter og Michael Foley gikk på tap for Irland U20.

Tre fine scoringer helt mot slutten av kampen avgjorde definitivt Liverpools kamp mot Burscough i den tradisjonsrike Liverpool Senior Cup.  I en nokså jevn 1.omgang tok de røde ledelsen rett før pause ved Jason Massie.  17-årige Robbie Foy sendte gjestene i føringen 2-0 et snaut kvarter ut i 2.omgang, før slusene åpnet seg.  Etter flott forarbeid av Andy Nicholas avsluttet Jason Massie (bildet) et fint arbeid til å gjøre 3-0, før to glimrende langskudd av innbytter Ian Dawes fastsatte sluttresultatet til hele 5-0.

Dawes erstattet Stephen Warnock ved pause.  Warnock var tilbake i spill for første gang siden han fikk en hamstring strekk mot slutten av sitt låneopphold i Bradford.  Franske Patrice Luci stod i mål, mens Jon Otsemobor spilte høyreback.  Forøvrig bestod laget av juniorspillere og ble også ledet fra sidelinja av U19 trener John Owens.

Irland tapte 1-2 for Korea i en U20 turnering hvor de Forenede Arabiske Emirater er vertskap.  Darren Potter spilte hele kampen og Michael Foley var på banen i 74 på irenes midtbane.  Det siste laget i turneringen er Frankrike.