Seier og uavgjort for juniorene

U17 vant 2-1 mot Sheffield United, mens U19 spilte 2-2 mot byrival Everton.

Sterk borteseier for U17

Phil Townley returnerte fra skade og scoret vinnermålet seks minutter før full tid da Liverpools U17-lag slo Sheffield United 2-1 på bortebane i en tøff kamp i går. Liverpools midtstopper Adam Hitchen og bortelagets spiss fikk marsjordre etter en time etter å ha røket i tottene på hverandre. De røde skrudde opp tempoet i andre omgang og vant til slutt fortjent, og dermed er man fortsatt ubeseiret denne sesongen. Dave Shannon sa dette etter kampen: ”Jeg var veldig fornøyd med det vi presterte i andre omgang. Før hvilen var det forsvaret vårt som holdt oss inne i kampen. Vi tok ledelsen etter 15 minutter på en perfekt kontring etter en corner. James Frayne sendte i vei en perfekt cross til Adam Hammill, som fikk skuddet sitt reddet. Han var i midlertid våkent frampå på returen og rundet keeperen før han scoret. De utlignet på corner mot slutten av omgangen, men etter sidebytte gikk vi ut og spilte slik vi vet vi kan. Vi skapte mange sjanser. James Frayne var centimetere i fra å nå Danny Guthries (bildet) innlegg, og Danny fikk et mål annulert fordi Joxer (John-Paul Kelly) var offside. Joxer hadde også et stangskudd og en heading som gikk like utenfor. Vår keeper Paul Lancaster gjorde så en glimrende redning før vi scoret vinnermålet seks minutter før slutt.”

Liverpools lag: Paul Lancaster, Jordan Holmes, Mark King, Lee Peltier, Adam Hitchen, John-Paul Kelly, Adam Hammill, Danny Guthrie, James Frayne (Calum Woods 65), Conal Platt (Michael Burns 70), Phil Townley. Reserver ikke benyttet: Dave Roberts (GK), Charlie Barnett, Jay Spearing.

Uavgjort nok engang for U19

Et fantastsisk mål av Mark Smyth var høydepunktet da U19 spilte uavgjort 2-2 borte mot Everton, men det var likevel frustrerende med den femte uavgjorte kampen av seks mulige i høst. John Owens sitt lag fikk en dårlig start da hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 47 sekunder, men man kom tilbake og tok over føringen etter mål av Steven Gilespie og Mark Smyth. Svakt forsvarsspill førte imidlertid til at Everton fikk inn en utligning like før pause. John Owens’ kommentar: “Vi har dessverre nå blitt uavgjortspesialister. Det hjalp ikke stor å få et mål mot oss i åpningsminuttet etter at jeg hadde gitt gutta beskjed om å gå ut i høyt tempo. Det ble til slutt svakt forsvarsspill som hindret oss i å vinne. Steven Gillespie var tilbake fra skade og var nok glad for å komme på scoringslista. Mark Smyth sendte oss i ledelsen med et fantastastisk skudd fra 25 meter helt oppe i krysset. Så utlignet de etter svakt forsvarsspill, og i andre omgang var det lite som skjedde foran noen av målene. Vi mistet Ryan Wilkie etter ti minutter med en hamstring-skade, men jeg synes James Smith gjorde en utmerket innsats på venstre back.”

Liverpools lag: Paul Willis, Stephen Vaughan, James Smith, Adam Flynn, Danny O'Donnell, Andy Wright, Ryan Wilkie (Karl Noon 10, Danny Smith 80), Mark Smyth, Steven Gillespie, Jason Massie, Chris Butler. Reserver ikke benyttet: Paul Harrison (GK), Mark Roberts.