Sikter mot 4.plass

Gérard Houllier håper og tror at seieren i Cardiff vil gi et løft før ligainnspurten, selv om han aldri selv følte noe press angående sin egen situasjon.

Tabloidene hevdet før kampen at resultatet av finalen på Millennium Stadium ville bety mye i forhold til Houlliers fremtid i Liverpool.  Manageren hevder imidlertid selv at han aldri følte trykket:  ”Det er media som har skapt et press på meg og mine spillere, men jeg kan fortelle dere at det ikke har vært noe press fra noen i styret eller blant staben på Anfield.

”Alt snakket om min fremtid kom utenfra klubben, men denne seieren var et bevis på at vi ikke har gjort det så aller verst siden jeg kom tilbake fra min operasjon i mars.

”Vi ble nummer to i ligaen, vi kom til kvartfinalen i Champions League, og nå har vi dette trofeet.  Vi vil fortsette å bli bedre, og vi vil gå framover.

”Vi kommer til å gjøre det vi kan for å ende opp blant de fire beste i ligaen denne sesongen, og vi ønsker også å gjøre det godt i UEFA-Cupen.  Denne seieren vil trolig gi oss litt mer pusterom og vi kan spille i Premier League under mindre press siden vi vet at vi allerede er kvalifisert for spill i Europa i UEFA-Cupen til neste sesong.  Det er fortsatt mye å spille om, og vi er nå på et tidspunkt i sesongen hvor vi vanligvis gjør det veldig bra.”