Sinama-Pongolle klar til Steaua

Florent Sinama-Pongolle er med i troppen til morgendagens kamp. John Arne Riise også klar. Chris Kirkland beholder keeperplassen. Houllier roser Sami Hyypiä.

Gérard Houllier bekrefter at Florent Sinama-Pongolle er mye bedre etter å ha fått behandlet ankelen som ble skadet mot Middlesbrough, og at 19-åringen er med i troppen mot Steaua Bucuresti i morgen.  John Arne Riise trente i går og vil også være tilgjengelig igjen.  Samtidig fastslår manageren at Chris Kirkland beholder plassen i målet.

 

Houllier berømmer Sami Hyypiä foran returkampen i UEFA-Cupen, og mener at den tidligere kapteinen har reagert perfekt etter at han mistet armbindet:  - Sami har vært utmerket i hver eneste kamp etter at jeg ga kapteinsvervet til Steven Gerrard.  Han har holdt fokus, arbeidet hardt, og reagert på den måten jeg trodde han ville gjøre.  Han spiller nå slik vi vet han kan.  Han har alltid vært en leder og han er fortsatt en av tre ledere som jeg har i laget.  Jeg er glad for at jeg har alle tilgjengelig til i morgen.  Sami, Stevie og Michael vil alle spille.  Vi vil behøve både dem og fansen i hva som blir en tøff kamp.  Jeg liker disse kveldene med E-Cup på Anfield.  Fansen utgjør en forskjell ved disse anledningene, og de gir oss noe ekstra.

 

Ifølge Liverpool Echo er det lite trolig at Dietmar Hamann starter mot rumenerne, men tyskeren vil i verste fall være på benken.  Igor Biscan er også forventet å beholde plassen, og med Salif Diao på høyrebacken vil Stephane Henchoz igjen måtte finne seg i rollen som reserve.