Sint og sulten Riise tilbake fra start?

John Arne Riise vil trolig være en av flere forandringer til startoppstillingen mot Bolton. Skader også hos Bolton. Whelan sier at Hamann/Gerrard er nøkkelparet.

Houllier roste John Arne

John Arne Riise hadde et positivt innhopp mot Birmingham på søndag, hvor hans sveipende innlegg fra venstrekanten åpnet opp for den viktige 2-1 scoringen.  Det begynner å bli en stund siden sunnmøringen har vært i nyhetene med positivt fortegn, og manager Gérard Houllier erkjente venstrebackens bidrag:  - Riise var sint og sulten.  Det dreier seg om 14 spillere nå, spesielt etter en kamp i en E-Cup.  Friske ben kan utgjøre en forskjell mot slitne motstandere, så sant spillerne har den rette innstillingen.

John Arne blir trolig en av flere forandringer mot Bolton i 3.runde i Carling Cup i kveld.  Anthony Le Tallec og Danny Murphy er trolig andre som blir benyttet for å gi et par viktige spillere en pust i bakken før en svært viktig ligakamp mot Newcastle på lørdag formiddag.  Kanskje får unge Jon Otsemobor også muligheten til å erstatte Salif Diao på høyrebacken.

Liverpool v Bolton sendes ikke på fjernsyn, men du kan følge med her på liverpool.no.  Kampstart er kl 21.00.  Lagoppstilling og alt det viktige som skjer kan også mottas hurtig hvis du knytter deg til vår SMS-tjeneste.

Trekningen av 5.runde blir foretatt kort tid etter at kampene er ferdige i kveld, og vil også bli lagt ut på våre sider.

 

Trio ute for gjestene

Sam Allardyce antyder foran kampen i kveld at han satser på ligaen og ikke vil risikere flere spillere på Anfield.  Hvor omfattende og alvorlig dette er skal være usagt, men spillere som Stelios Giannakopolous, Nicky Hunt og Kevin Nolan ser uansett ut til å miste kampen med skader.

 

Didi gjør en ”usynlig” jobb

Ronnie Whelan er enig med alle de som mener at Diemar Hamanns comeback hos Liverpool har vært veldig viktig for de røde.  Ronnie burde også vite det bedre enn de fleste, etter 495 kamper for LFC og hvor mange av dem var i nettopp en tilsvarende ankerrolle som den tyskeren har.  – Du kan se den umiddelbare forskjellen som Hamanns inntreden har gjort på spillet til Steven Gerrard.  Han har fått mer frihet, og det er hans naturlige spille å kunne gå framover og score flere mål.  Hamann gjør en jobb som en ofte ikke blir lagt merke til.  Når du har typer som Harry Kewell og El-Hadji Diouf også på laget behøver man en spiller som Dietmar Hamann i midten.  Jeg har alltid ment at Gerrard og Hamann er det beste sentrale paret, og jeg har ikke sett noe som har forandret på dette.  Hvis de kan få dette partnerskapet skikkelig i gang igjen, og begge holder seg skadefrie, da ser jeg på det som en selvfølgelighet at Liverpool kan greie fjerdeplassen.  Det er mer enn nok kvalitet i den midtbanen til å kunne klatre oppover ligatabellen.