Skade for Kirkland legger demper på seier mot Bolton

Houllier mente at hans lag vant fortjent etter å ha vist tålmodighet og karakter. Chris Kirkland vil være ute i tre uker etter å ha brukket fingeren.

Ny skade for Kirkland

Chris Kirkland brakk fingeren et stykke ut i 2.omgang mot Bolton, men fullførte likevel kampen på Anfield.  Etter sluttsignalet gikk ble det imidlertid berkreftet brudd og at keeperen må være på tribunen i de tre neste ukene.  Den uheldige keeperen må dermed igjen overlate plassen til Jerzy Dudek i søndagens kamp mot Manchester City.

 

Kewell ble hvilt mot slutten

Liverpool og Gérard Houllier var under press før man møtte formlaget Bolton, men en 3-1 seier ga røde supportere en fin julepresang på etterskudd.  Headinger fra Hyypiä, Sinama-Pongolle og Smicer ga ikke avansement i forhold til 9.plass på tabellen, men det tetnet seg ytterligere til bak de tre tetlagene i Premier League.  Manager Houllier var godt fornøyd med at hans spillere løftet seg etter den begredelige kampen mot Southampton:  - Det var en fortjent seier og vi scoret tre fine mål.  Bolton var formlaget som ikke hadde tapt på ti kamper, og de har et system som er vanskelig å bryte ned.  Det var derfor jeg startet med Harry og Florent lengst fremme, slik at de kunne skape problemer med sin bevegelse og fart.

- Det startet ikke så bra for oss, siden Bolton var godt organiserte og vanskelige å få hull på.  Vi fikk imidlertid aldri panikk.  Vi beholdt roen og fikk vår belønning.

- Harry Kewell er nettopp kommet tilbake fra skade og jobbet hardt for oss.  Jeg byttet ham ut slik at han ikke skulle få ny kjenning med sin skade, og fordi vi har en kamp mot Manchester City på søndag.