Skadet Heskey firefoldig mester

Emile Heskey er tvilsom foran neste kamp. Robbie Foy med nr. 40. Fulltallig med Bolton-fans. 2700 billetter til Glasgow.

Emile Heskey pådro seg en hamstring strekk tidlig i 2.omgang med Manchester United og blir betegnet som tvilsom foran neste kamp mot Bolton på lørdag.  Heskey kunne likevel være med å hente sin medalje som tegn på vinner av Worthington Cup 2003, noe som faktisk var hans fjerde seier i turneringen ettersom han ved siden av triumf med Liverpool i 2001 også vant to ganger med Leicester.

Stortalentet Robbie Foy vil flytte garderobeskap fra akademiet til Melwood med det aller første.  Den 17-årige skotten får dermed muligheten til å trene med førstelaget på fast basis.  Foy skrev nylig under en 3-årig profesjonell kontrakt med Liverpool, og skal etter det vi erfarer ha blitt tildelt trøyenummer 40.

Bolton har solgt ut sin kvote med billetter til kampen på lørdag.  Laget fra noen mil lenger øst i Lancashire kjemper for å unngå nedrykk, men har vist stigende form og spilte bl.a. nylig 1-1 mot Manchester United i en kamp hvor de hadde fortjent å vinne.

Liverpool er blitt tildelt 2700 billetter til bortekampen mot Celtic 13.mars.  Billettene vil kun bli solgt til noen av de som har sesongbilletter eller er såkalte ”European Travel Club Members”.  Supportere som har vært på bortekamper i Europa tidligere i sesongen vil bli prioritert.