Skryt til kveldens spissduo

Gerard Houllier frykter ikke savnet av Michael Owen og Emile Heskey.

Både Michael Owen og Emile Heskey må stå over kveldens kamp med skader, men Gerard Houllier tror ikke at savnet vil bli stort. Til det er duoen som skal erstatte dem altfor god.

Milan Baros har kommet som en komet denne sesongen, etter den vanskelige første-, mens El-Hadji Diouf handlet inn etter et sensasjonelt VM-sluttspill med Senegal. Nå er begge på gang i Liverpool-trøya, og får i kveld en ypperlig mulighet til å bevise det.

- Milan har gjort det veldig godt til å være så ung. Han skaper sjanser hver eneste gang og blir bedre for hver kamp. Jeg er veldig glad på hans vegne, sier Houllier om det tsjekkiske supertalentet.  

- Det handler om å tilpasse seg den engelske spillestilen, fortsetter manageren, med henvisning både til Diouf og Baros. - For også Diouf er en strålende spiller, som både skaper sjanser og mål. Det han viste da han kom på mot Arsenal, var veldig lovende, synes Houllier.

El Hadji Diouf ble for øvrig nominert til prisen Afrikas beste spiller i går. Hvis "The serial killer" går helt til topps i Johannesburg 31. mars, blir han den andre spilleren som har gjort det to år på rad.