Smicer med ny selvtillit

Vladi med ny selvtillit etter to scoringer. Hamann: - Jeg blir i Liverpool.

Smicer med selvtillit

Vladimir Smicer ble den store helten i gårsdagens 3-1 seier over Thailand. Tsjekkeren kom inn og scoret to mål etter pause, og den tekniske angriperen innrømmer at det gir ham fornyet selvtillit foran sesongstarten. Innkjøp av Harry Kewell førte til at mange regnet Smicers dager i Liverpool som talte, men nå er han altså på vei tilbake i varmen. "Alt jeg har lest i sommer at jeg er på vei ut av Anfield, så enhver anledning jeg har til å motbevise kritikerne tar jeg. Men jeg bryr meg ikke om ryktene, og alt jeg vil er å spille min fotball", sier den sympatiske tsjekkeren i etterkant av gårsdagens kamp.

Han erkjenner imidlertid at han var langt nede en stund. "Selvsagt var jeg bekymret. Det har blitt snakket mye om hvem som kommer til Liverpool i sommer og hvem som skal spille eller ikke. Jeg fortalte meg selv at jeg skulle unngå å tenke på det, bare gjøre mitt beste. Viss manageren vil får jeg en sjanse. Skjer ikke det må jeg se meg andre steder etter en ny klubb, men mitt eneste ønske er å spille for Liverpool. Men det avhenger av min form og sjefens mening", påpeker Smicer.

Didi: - Jeg blir i Liverpool

Dietmar Hamann avviser at han skal være på vei ut av Anfield. Det har blitt spekulert i at tyskeren kunne være på vei bort fra Anfield, men midtbanemannen insisterer offentlig nå at han blir værende i Liverpool og at han er lei av usaklige spekulasjoner. "Dette har skjedd med meg de tre-fire siste sesongene, og alltid på samme tidspunkt. Jeg vet ikke hvorfor det skjer og jeg er heller ikke interessert. Jeg er fortsatt i klubben så det viser at det ikke er noen sannhet i ryktene", sier en lettere oppgitt Didi. "Alt jeg vet er at jeg har to år igjen av kontrakten og at jeg er fornøyd her".

Hamann innrømmer også at fjoråret var langt under pari, men forsikrer om at det ikke vil skje igjen. "Forrige sesong var skuffende og perioden midtveis i sesongen var veldig svak. Det kan vi ikke la skje igjen".

U17-stjerner på landslaget

Liverpools U17-gutter spiller sin treningskamp mot Coventry i morgen uten tre av sine viktigste spillere. Danny Guthrie, Jordan Holmes og Tom Jebb har alle blitt kalt inn til Englands U17 tropp til nordisk mesterskap i Norge. Angrepspiller Jebb har imidlertid måtte trekke seg fra turneringa på grunn av sykdom og skade. England spiller sin første kamp mot Island tirsdag, før kamper mot Danmark og Norge senere i uka.