Smicer ute mot Chelsea

Vladimir Smicer blir ikke spilleklar til helgen og setter dermed flere grå hår i hodet på Houllier. Midtbanen sliter allerede med frafall fra nøkkelspillere foran seriestart.

Med Dietmar Hamann og Steven Gerrard ute med henholdsvis skade og suspensjon, kan i tillegg en av sommerens beste spillere fra treningskampene være nødt til å gjøre det samme. Vladimir Smicer pådro seg en kneskade under turneringen i Amsterdam og har ikke trent de siste dagene. I ettermiddag innrømmet Houllier at tsjekkeren trolig ikke kan spille i søndagens storkamp mot Chelsea. Dermed vil trolig El-Hadji Diouf ta den siste plassen på midtbanen, sammen med Igor Biscan, Danny Murphy og Harry Kewell.

Steve Bennett fra Kent skal dømme kampen.

 

Liverpool U-19 spiller i morgen semifinale mot Australian Institue of Sport i Adelade International Soccer Challange. Tirsdag kveld tapte de mot Hadjuk Split, men har altså fortsatt mulighet til å revansj i en eventuell finale!

 

På ryktebørsen blir det sagt at Manchester City har kastet sine øyne på Markus Babbel. Tyskeren virker lagt fra førstelaget etter en krangel med Houllier forrige sesong. Backen er imidlertid godt betalt, og vil trolig kreve at Liverpool innløser hans utestående fra kontrakten før han velger å skrifte beite.