Sterkt reservelag i kveld

Le Tallec og Murphy er i spissen for et sterkt reservelag mot Leeds i kveld. Fagforeningsjef kritiserer Houllier. Imponerende ”generalprøve” av Leicester.

Franske talenter i aksjon

Til tross for en nokså lang skadeliste er det et sterkt reservelag som de røde kan mønstre i Chester i kveld.  Erfarne spillere som Danny Murphy, Salif Diao, Djimi Traore og Bruno Cheyrou skal holde kampformen ved like, og mange på Deva Stadium vil glede seg til å se de to franske supertalentene Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle.  Med Jamie Carragher og Milan Baros ute i lang tid med benbrudd kan det være muligheter til i hvert fall å kjempe seg inn til en plass på benken mot Leicester førstkommende lørdag.

Liverpools lag:  Patrice Luzi, Jon Otsemobor, Zak Whitbread, Carl Medjani, Djimi Traore, Salif Diao, John Welsh, Danny Murphy, Florent Sinana-Pongolle, Bruno Cheyrou, Anthony Le Tallec.

Reserver: Paul Harrison, Darren Potter, Michael Foley, Robbie Foy, Richie Partridge.

Vi har en egen mann på kveldens kamp, og det blir lagt inn pause og sluttrapport samt spillervurderinger.  Avspark er kl 20.00.

 

- Lucas Neill er ikke feig

Sjefen i den engelsk spillerforeningen PFA, Gordon Taylor, har kritisert Gérard Houllier for å ha kalt Lucas Neill for en feiging.  Uttalelsen fra Houllier kom i etterkant av Blackburn-spillerens stygge nedspark av Jamie Carragher som medførste benbredd for Carra.  – Jeg kjenner Lucas Neill godt og det siste jeg ville kalle ham var en feiging.  Jeg kjenner Jamie Carragher godt også, og han er en utmerket type.  Dette er bare noe som av og til skjer.  Det var kanskje skjødesløst, men jeg kan ikke tro at Lucas prøvde å skade ham.  Jeg kan ikke tro at noen av våre medlemmer ønsker å skade noen i en slik grad.

- Dette er uheldig og det hjelper ikke situasjonen å uttale seg slik.  Det vil være tilfeller for en av Gérard’s spillere kan ha begått noe lignende og deretter bli utsatt for den samme kritikken.  Jeg har stor respekt for Gérard Houllier, men det jeg synes ikke det var til hans kreditt at han anklager en av våre medlemmer på denne måten.

 

Leicester vant 4-0

Leicester, som er Liverpools neste motstander, fikk i går sin første seier da man imponerte ved å banke Leeds hele 4-0.  Nalis, Dickov 2 og Scowcroft scoret målene da gjestene fra Yorkshire ble utkjempet og utspilt.  Liverpool møter de nyopprykkede førstkommende lørdag kl 16.00, og kampen sendes direkte på Canal+.