Stevie G – Fremtidens kaptein

Houllier sier at Gerrard kan bli en inspirerende leder. Steven sier at dårlig avslutning gjør sesongen til fiasko. WBA v LFC ikke på fjernsyn. Rykter om Mendy avvist. Riise for Norge.

Gérard Houllier berømmer den innsatsen som Steven Gerrard har gjort i påsken, hvor han først ledet laget mot Everton og deretter scoret seiersmålet mot Charlton:  ”Stevie var kaptein på Goodison Park, da han var en inspirasjon i seieren mot Everton.  Jeg syntes også han spilte på en måte mot Charlton som viser han han kan bli fremtidens leder i denne klubben.”

 

Den samme Steven legger ikke skjul på at han savner spill i mesterligaen, og at alt må satses for at man igjen kommer med til Champions League neste år:  ”Vi ble slått ut tidlig denne sesongen og en blir nesten misunnelig når en ser på andre som spiller i CL.  Det er tøft å se på.

 

”Vi skulle selvfølgelig ønske at det var oss som spilte mot Real Madrid.  Alle spillerne her var skuffet da vi ble slått ut, men det har bare gjort oss enda mer oppsatt på at vi kan gi oss selv en ny sjanse til neste sesong.  Vi tror vi at vi kan gjøre det bedre enn hva som var tilfellet i år.

 

”Hvis du ser på denne sesongen som helhet så vil det være en fiasko dersom vi ikke kvalifiserer oss til mesterligaen, selv om vi vant Worthington Cup.  Det er der denne klubben hører hjemme.  Vi må komme oss inn blant de fire beste i ligaen.”

 

Canal+ vil sende Everton-Aston Villa direkte kl 16.00 på lørdag, mens Aalesund-Brann går på Zap-kanalen og Chelsea-Fulham sendes i opptak.  Liverpool.no har snakket med Canal+ om dette i egen sak.

 

Sitater fra Bernard Mendy om at Liverpool har vært en av flere klubber som har vært i kontakt med ham om en mulig overgang blir avvist av Gérard Houllier og Liverpool, som sier at ”det stemmer ikke i det hele tatt”.  Mendy har denne sesongen vært på lån fra Paris St. Germain til Bolton.

 

John Arne Riise er tatt ut i Norges tropp som møter Irland i privatlandskamp onsdag 30.april.