Stevie G ikke til salgs

Liverpool slår fast at Gerrard ikke har noen pris. Kjøpestopp, eller? TV-kamp utsolgt. Veteraner greide ikke å fortsette suksessen.

Liverpool avviser transferrykter

Chelsea, med sin nye billioner eier Roman Abramovich, synes å snuse på det meste som er av dyre fotballspillere om dagen.  Det er derfor ikke uventet at Steven Gerrard er en av dem som er i søkelyset til russeren.  Ryktene forteller at han kan være villig til å betale opp mot £50M for scouseren.  Liverpool FC har imidlertid lynraskt vært ute og avvist alle muligheter for at man skal selge en av lagets største profiler:  - Steven Gerrard er ikke til salgs, for noen pris.  Han er en viktig del av Gérard Houlliers fremtidsplaner, og de som tror de kan kjøpe ham bare sløser med tida, sier en talsmann fra Anfield.

Liverpool ønsker å innlede forhandlinger med midtbanespilleren om kort tid med hensikt i å forlenge hans avtale som løper ut om to år.

 

Fortsatt aktuelt med forsterkninger?

Lokalavisa Liverpool Echo siterte lørdag Gérard Houllier på at man nå var ferdig med sommerens kjøp, og at Harry Kewell ville bli den siste transaksjonen før overgangsvinduet lukkes 1.september.  Det var et utsagt som ble gjentatt på klubbens offisielle hjemmeside.  Det var samtidig noe som gikk imot hva Chief Executive Rick Parry skal ha sagt kort tid i forveien, da daglig leder mente at det var mulig at de røde fortsatt kunne komme til å hente inn en spiller eller to.  Hvor definitivt det er at Liverpool ikke vil kjøpe flere forsterkninger foran neste sesong skal vi derfor være litt forsiktig med å gi noen endelig konklusjon på.  Fortsatt vil for eksempel ikke ryktene om interesse for bl.a. de to Auxerre spillerne Djibril Cissé og Jean-Alain Boumsong forsvinne.  De to vil i dag starte opp med pre-season trening etter å ha fått en forlenget ferie etter Confederation Cup.  Barcelona skal også ha vist interesse for de franske landslagsspillerne, og da får vi kanskje en snarlig løsning på deres umiddelbare fremtid?

 

Køln direkte på fjernsyn

Liverpool starter pre-season kampene førstkommende onsdag, i Køln.  Kampen er allerede utsolgt og vil i tillegg bli sendt på den engelske kanalen ”Five”(tidligere Channel 5).  Bohemen i Oslo sender direkte med sendestart kl 20.05, og kampstart kl 20.15.  Gérard Houllier har sagt at han vil benytte nyinnkjøpene Kewell, Finnan, Sinama-Pongolle og Le Tallec i den kampen.  Hvis det er flere steder som sender kampen så ta gjerne kontakt: [email protected]  /32721221.

 

Tap for god gammel årgang

Liverpools veteraner greide ikke å følge opp seier i de to siste års turneringer da tidligere storspillere holdt hverandre stevne igjen i helgen.  Denne gangen ble man slått ut etter gruppespillet i ”The Masters”, etter to tap og en seier i 5-a-side kampene.

Blackburn-Liverpool 2-1 (Aldridge)

Bolton-Liverpool 4-3 (Aldridge, Durnin, Houghton)

Manchester C-Liverpool 3-1 (Kennedy, Gillespie, Thomas)

Følgende spillere var med fra de røde:  Bob Bolder, Phil Neal(spillende manager), Alan Kennedy, Ronnie Whelan, Gary Gillespie, Jan Mølby, Ray Houghton, John Aldridge, Michael Thomas og John Durnin.