Stevie G og Carra tilbake på landslagstrening

Gerrard og Carragher klar for treningsøkter. Cissé og Boumsong direkte på Eurosport. Påstander om at Houllier snart handler. Motstandere i UEFA-Cupen.

Steven Gerrard stod over helgens treningsøkter med England, men det er uansett vanlig at midtbanespilleren tar det rolig i etterkant av en hard kamp.  Scouseren har spilt over 50 kamper for Liverpool denne sesongen, og synes å ha lagt tidligere skadeproblemer bak seg.  Han er uansett fortsatt nøye på at kroppen blir gitt nødvendig restitusjon og hvile.  England møter Serbia og Montenegro neste tirsdag, og da vil Jamie Carragher også være med i troppen.  Carra har nå knyttet seg til landslagets samling på La Manga.  Emile Heskey og Michael Owen er også med på det England som i tillegg til neste ukes privatlandskamp også møter Slovakia i EM-kamp på Riverside 11.juni.

 

Eurosport viser den franske cupfinalen direkte fra kl 21.00 på Eurosport førstkommende lørdag.  Kampen spilles mellom Paris St. Germain og Auxerre, og Liverpools supportere vil dermed få mulighet til å sjekke formen til Djibril Cissé (bildet) og Jean-Alain Boumsong.  Begge de to sistnevnte har vært sterkt linket til Anfield som mulige sommerkjøp.

 

Ifølge Daily Mirror kan Mickael Essien være på vei til LFC innen kort tid.  20-åringen spiller for Bastia og Ghana, og skal ha en prislapp på £4M.  Han er en defensiv midtbanespiller, selv om han har scoret 6 mål på 28 kamper denne sesongen.  Den påståtte handelen rimer imidlertid dårlig med hva Gérard Houllier nylig har sagt om hvilke spillertyper han er ute etter, og at han vil ha forsterkninger som kan gå rett inn på laget.  Time will show…

 

Ligaer rundt om i Europa avsluttes i disse dager, og det blir avgjort hvem som vinner heder og ære, og også hvem som kvalifiserer seg til neste sesongs europacuper.  Blant de lagene som er kvalifisert til UEFA-Cupen, og dermed er mulige motstandere for Liverpool, er:  Hearts & Dundee, HSV, Kaiserslautern & Hertha Berlin, Parma, Udinese & Roma, Feyenoord & Roda.