Supportercupen 2003

Ingen suksess for Liverpool Supporters' Club denne sesongen heller. Vi har presset frem denne rapporten fra de sportslige ansvarlige.

Lørdag 24 mai  gikk årets sportslige utskeielse, for våre trofaste supportere, av stabelen på Voldsløkka i Oslo. Vi snakker da om deltakelse i supportercupen. I år stilte 36 lag i 9 puljer av 4 lag. Vinnerne og de 7 beste toerne gikk videre til sluttspillet. Godt preparerte baner og flott vær (var spådd bare regn) gav en fin ramme rundt arrangementet.

 

Vi hadde på forhånd annonsert at i år var det vår tur. Det hadde smakt å løfte den gjeveste pokalen over hodet for første gang i historien. Å bli BEST av ca. 400 fotballsparkende supportere fra 31 forskjellige klubber, hadde vært et stort plaster på såret for en ellers begredelig sesong med A-laget. Men nei……det gikk ikke bra ! Det lønner seg ikke å være stor i kjeften.

 

Etter en god første kamp mot Macclesfield og solide 3-0 i sekken kom vi raskt ned på jorda da West Ham U slo oss 2-1. Ikke for det at vi tapte fortjent. Nei, vi tapte fordi vi ikke greide å score på 4-5 feite sjanser. I tillegg serverte vi  West Ham 2-1 målet på et sølvfat. Da vinner mann ikke fotballkamper. - Dette var flaks smalt det fra en West Ham spiller når fløyta gikk for full tid. Ingen ny situasjon det for en Liverpool supporter. Det har vi erfart mange ganger i løpet av årets sesongen. Dessverre !

Supporterklubbens lag 2003 

Neste kamp gikk mot Celtic 1. Det antatt beste laget i gruppa vår. Og de var bra. 2-0 bedre enn oss. Bør jeg nevne at vi igjen sløste med sjansene. Neppe. Du har skjønt tegninga. Dette var dagen for stang ut.

 

Morroa var over før den hadde begynt. For første gang på mange år (?) var vi slått ut etter innledende runde. Det var flaut. Kjempeflaut. Og vi som skulle vinne da gitt…..

Men neste år. Da er det vår tur. Noen få treninger i løpet av året, og intens avslutningstrening for enkelte,  bør legge forholdene til rette for ønsket triumf. Det hadde vært gøy det. For hvem ?... jo for oss 14-15 som gir alt hvert år, og de 2 tilskuerne som tross alt hadde tatt seg bryet å komme for å heie. Takk skal dere ha, begge to.

 

En STOR takk til Anton Gimse som bor 4 mil utenfor Trondheim. For andre året på rad var han med på denne begivenheten. Han kjørte bil ned til Oslo på fredag kveld for deretter å kjøre hjem igjen på lørdag for å rekke konfirmasjon på søndag. Det kaller jeg interesse det ! Synd vi ikke kunne gi deg mer igjen for penga. Men neste år……

 

Sportslig hilsen fra Tom og Andrè

 

LINKER:
Resultater Supportercupen 2003

Maratontabellen