Thommo om Diao og Mellor - Didi i trening.

Thompson sier at man vil savne Diao mot Soton, og at trenerteamet er svært imponert over Neil Mellor. Dietmar Hamann er tilbake i trening.

Liverpool må fylle tomrommet etter Salif Diao mot Southampton i lørdagens tv-sendte kamp på Canal+Zap. Senegaleseren soner en kamps karantene etter utvisningen mot Newcastle. Dietmar Hamann er imidlertid tilbake i trening igjen, men kampen på St. Marys kommer altfor tidlig med tanke på et comeback for tyskeren.

Assistent-manager Phil Thompson mener at Salif Diao har gjort en godkjent innsats som defensiv midtbanespiller, men at Liverpools nummer 21 mangler rutinen til "Didi".

"Det er skuffende at Salif ikke kan spille. Han har gjort det bra i det siste. Han var fantastisk mot Manchester City, Sheffield United og presterte bra mot Aston Villa på lørdag. Det er trist for han. Han har begynt å tilpasse seg laget, og har hatt ansvar for den defensive midtbanerollen. "Didi" er mer rutinert, men Salif er mer aggressiv. Han har gjort det veldig bra og vil bli bedre. Jeg kan garantere dere det," forteller Thompson.

Southampton ligger nå på en 5.plass, poenget foran de røde, og imponerte stort da de slo Tottenham 4-0 hjemme i FA-cupen.

Thompson fortsetter: "Southampton er et godt lag - de har bra resultater i det siste. Vi ser frem til kampen."

Støtteapparatet er ellers meget imponert over opptredenene til 20-årige Neil Mellor. "Vi er svært fornøyde med Neil. I en slik vanskelig periode er det vanskelig for unge spillere å komme inn. Han har gitt oss enda en valgmulighet. Alle vet at han har scoret mange mål både for juniorlag og reserver. Nå håper vi han kan gjøre det samme for førstelaget. Han har gått gradene på Akadiemiet. Det er tilfredstillende og gir oss alle en ekstra dytt," avslutter Thommo.