Thompson: -Heskey en trojansk kriger!

Phil Thompson hyller Heskey og Dudek etter gårsdagens kamp. Hyypiä ikke alvorlig skadd.

Phil Thompson sparer ikke på superlativene når han i dag hyller gårsdagens helt Emile Heskey: ”Emile har vært fantastisk de siste kampene. Vi har sett ham på sitt beste, som en trojansk kriger der framme. Han har ledet angrepet og har virkelig fortjent scoringene. Hvis noen fortjente et mål i går, så var det nettopp Emile Heskey. Han viste den stoltheten som kreves av en som bærer den røde trøya. Han ga aldri opp, og det var en glimrende heading. Det var ikke enkelt, men han holdt hodet kaldt og fikk plassert ballen.” Også keeper Jerzy Dudek får skryt etter sitt comeback i startoppstillinga: ”Vi har sett ham på trening og selvtilliten er på topp. Noe av det han presterte i går var det verdensklasse over. Noen ble kanskje overrasket over det han viste i går, men ikke vi i klubben. Jerzy har gjort noen helt fantastiske redninger.”

Thompson var også meget fornøyd med måten laget greide å komme igjen i kampen på: ”Det var en fantastisk kamp og en utrolig reklame for engelsk fotball. Vi klarte å ødelegge for Arsenal på en av deres store kvelder. De var veldig gode, men vi viste også at vi kan spille god fotball. Mot et hvilket som helst annet lag ville vi vunnet stort. Til pause kunne både ligget under 3-0 og ledet 3-0. Det var slik kampen var. Måten vi kom tilbake på viser hvilken lidenskap og innstilling gutta våre har, og utligningen var fullt fortjent.”

Ellers gikk det et støkk i mange Liverpool-supportere da kaptein Sami Hyypiä gikk ned for telling med noe som kunne se ut som en kneskade på overtid i går, men det er heldigvis ikke alvorlig. Sami reiste seg opp igjen, og det er ventet at han blir klar til kampen mot West Ham på søndag.