Tilbakeviser kjøp av Fernandes

Houllier tilbakeviste i går at klubben er i ferd med å sikre seg Fernandes. Potter og Foley til topps i Abu Dhabi!

Til tross for intense skriverier i media som fortalte at Southampton Fabrice Fernandes var på vei til Anfield før transfervinduet stenges, gikk de to involverte klubbene i går ettermiddag ut og tilbakeviste rapportene. Flere aviser og nettsteder skrev i går at Houllier kom til å kjøpe den formsterke Southamptonspilleren, og at et bud på £4M allerede var lagt inn. Southampton har tilbakevist dette. De uttalte at det ikke har kommet inn bud på noen av spillerne i stallen. De sa også at Liverpool ikke hadde kontaktet dem om et eventuelt kjøp av Fernandes.

 

Houllier bekreftet dette senere på dagen. – Jeg har blitt linket med fire eller fem spillere i avisene i dag. Det er ganske bra for en manager som har sagt at vi ikke kommer til å kjøpe forsterkninger innen transfervinduet stenges. Franskmannen mener agentene er kilden til ryktene som har oppstått den siste tiden.

 

Potter og Foley til topps!

Michael Foley (kaptein) og Darran Potter spilte begge på laget som sikret Irlands U-19 toppplasseringen i en internasjonal turnering i Abu Dabi. Fredag slo unggutene Frankrike 1-0. Med koreansk seier over Emiratene ville Korea gått til topps. Asiatene klarte imidlertid bare 0-0 slik at Michael Foley kunne ta i mot ”bøtta” på vegne av irene.