Transferdeadline Day

I dag er den tradisjonelle overgangsfristen i engelsk fotball. Unggutter går? Langvarig U-17 sluttspill.

Mandagens reservelagskamp var godt besøk av både talentspeidere og managere fra lavere divisjoner. Årsaken er at dagen i dag er den tradisjonelle transferdeadlinen i England. Premier League er for første gang underlagt andre regler, og kan ikke handle igjen før til sommeren. Det er imidlertid ikke forbudt å selge, og mange klubber vil nok benytte dagen til å forsterke laget i kampen mot opprykk eller ned rykk.

 

Liverpool har ingen opplagte kandidater som managere fra lavere divisjoner har flokket seg rundt den siste tiden. Men unggutter som McGrath, McNulty (bildet) og Nicholas vil trolig ikke få fornyet kontrakt på Anfield, kan kan bli fristet til å lytte på tilbud. McNulty trente to uker med Hull nylig, men ønsket ikke en permanent overgang fordi nivået var langt fra tilfresstillende.
Sjekk BBCs oppdateringer utover Transfer Deadline Day.

 

U-17 åpnet med uavgjort i den første playoff kampen for sesongen. I fjor var ungguttene våre suverene i ligaen, men røk ut av sluttspillet som en av favorittene med en seier og to uavgjorte. I årets serie har det ikke gått fullt så bra. Vi kom bakfra og tok en sluttspillplass, men tilhører på ingen måte favorittene. Blackburn, som alltid har gode unggutter, slo Tottenham i den andre kampen i Liverpools pulje. Neste kamp spilles borte mot Rovers – og viol bli meget avgjørende for Liverpools del. Sluttspillet er imidlertid ikke ferdigspilt før i slutten av april! Her er tallen og gjenstående kamper:

 

U17 Playoff

 

Blackburn         2-1

3

Liverpool           0-0

1

Southampton     0-0

1

Tottenham        1-2

0

 

 

Gjenstående kamper

5.4        

Blackburn – Liverpool

5.4        

Tottenham – Southampton

26.4     

Southampton – Blackburn

26.4

Liverpool - Tottenham

 

Diarra, Vignal og Sinama-Pongolle er alle tatt ut i den franske U-21 landslagstroppen som skal spille mot Malta og Israel. Le Tallec er trolig skadet. Han er ikke med i troppen, og spilte heller ikke for Le Havre sist helg.