Transferspekulasjoner – Warnock etterforskes?

Velrenommerte Echo skriver at Houllier vurderer Yakin nøye. Warnock etterforskes etter utbrudd mot Henchoz?

Som vi skrev på disse sidene i går står Basels Hakan Yakin på listen over spillere Liverpool vurderer før sommerens kjøp og salg tar til. Playmakeren er tilgjengelig for kun £750,000 på grunn av en spesiell klausul i kontrakten sin. 25-åringen storspilte i 3-3 kampen i Champions League, og Liverpool kommer til å følge spilleren tett frem mot sesongslutt.  Hakan Yakin er utvilsomt er spillertype laget trenger, men Houllier må først overbevises om at spilleren kan prestere godt over tid. Etter det vi forstår skal altså sveitseren allerede ha vært på Anfield for å kikke nærmere på forholdene. Flere klubber jakter også underskriften hans.

 

Etterdønningene etter tirsdagens mye omtalt semifinale i ligacupen har enda ikke lagt seg.

I dag ble det klart at Sheffield Uniteds manager, Neil Warnock, kan bli etterforsket av FA. Fotballforbundets antirasistiske politikk ble satt på en hard prøve da herr Warnock forsøkte å forklare Henchoz’ angivelige spytting med at Liverpoolspilleren var utlending. – Man kan ikke vente noe annet, fordi han er ikke engelsk!, fortalte den frittalende manageren pressen etter kampen. Warnock gikk også hardt ut mot dommeren. Manageren gav uttrykk for at han ikke var overrasket over at ”en premier league dommer” valgte å beskytte ”et premier league lag”. Disse uttalelsene har heller ikke overbegeistret de høye herrer ved FAs hovedkvarter i London.

 

Liverpool venter fortsatt på svar fra Galatasaray vedrørende et eventuelt kjøp av Abel Xavier. Tyrkerne fikk ikke lov av Houllier å ta forsvarsspilleren på utlån. Franskmannen er kun interessert i et rent salg. Xavier kan bytte klubb for £1M, men hittil har ikke Gala gikk noen klar indikasjon på hvorvidt de ønsker spilleren på permanent basis. Rykter om at Xavier kan bli en del av en avtale som bringer Hasan Sas til Anfield blir tilbakevist. Liverpool skal ikke være interessert i spissen.