U19 tapte mot Everton

Liverpools eldste på akademiet røk 0-1 mot den blå naboen til tross for spillemessig overtak på Bellefield.

Liverpools lag: Dittmer; James Smith, Flynn, McNulty, Nicholas; Vaughan, Wright, Dawes, Peers; Smyth (Butler), Gillespie (Massie).

Elevene til John Owens dominerte spillemessig under deler av kampen, men med ei angrepsrekke ute av slag greide man sjelden å komme til de store sjansene.  Før pause burde Mark Smyth ha nettet da han var alene med keeper, men det var isteden Everton som scoret fem minutter før pause.  Vertene hadde i tillegg en stor sjanse til gjennom hele kampen, på en kontring i 2.omgang.  Hos Liverpool var Stephen McNulty etter hvilken farlig frempå med en heading etter corner, mens innbytter Jason Massie (bilde) nær hadde fått pirket inn ballen fra kort hold etter klyngespill foran mål.

Hos Liverpool var midtstopperparet Flynn og McNulty bra, og Adam Flytt var etter vår manns mening lagets fremste.  Stephen Vaughan og Ian Dawes gjorde også en brukbar figur på midtbanen.  Med tapet mot Everton er alle håp om en seier i ligaen ute, og det gjenstår kun en kamp mot Nottingham Forest før man skal spille en turnering i Tyskland ved påsketider.  Det var uansett noe tamt over U19 i dag, selv om det må nevnes at sentrale spillere som Whitbread, Raven og Foy var ute med skade, og at Potter er suspendert.