U19 tapte toppkamp

Det ble ingen god dag på Akademiet etter at City hektet Liverpool ut av gullkampen ved å vinne 2-0.

Liverpool er ute av gullkampen i U-19 serien etter et 2-0 nederlag på The Academy i ettermiddag. Kampen var lenge jevnspilt, men City kom med en god sluttspurt og scoret to mål på de ti siste minuttene, og er dermed favoritt til å vinne ligaen. Liverpool kom best i gang og dominerte det første kvarteret. Den beste sjansen kom da et langt fremspill fra høyrekantspiller Vaughan gikk i en fin bue inn mot Gillespie i feltet. I duell med en midtstopper traff ballen hodet til Citys forsvarsspiller – og bare en akrobatredning fra keeper hindret ledelse til hjemmelaget.

I andre omgang var det fortsatt ganske jevnt. Men City viste seg etter hvert frem som et bedre lag og kjempet til seg to sene scoringer anført av Englands U-20 landslagsspiller Lee Croft. De hadde blant annet to skudd i tverrligger ti minutter ut i andre omgang. Av den grunn ingenting å si på seieren. Liverpool beste sjanse i kom da innbytter Butler kom seg fri på venstre og fikk lagt inn til Smyth. Spissen tok den ballen bra og skjøt fra 12-13 meter. Men dessverre var det ikke nok dreis i skuddet. Manchesters to mål kom i henholdsvis 80. og 90. minutter. Det første var et frispark slått inn fra høyre som Harrison måtte gi retur på. Returen ble satt rett i kassa, uten at keeper kan lastes for goalen. På overtid fastesatte de sluttresultatet med en opprulling på høyre. Foran mål kunne en nokså upresset spiss bare breiside inn 2-0.