Uavgjort for U19

Liverpools juniorlag greide bare 0-0 hjemme mot Huddersfield. U17 tapte 0-5.

Sluttrapport: Det endte målløst på akademiet, noe som var skuffende i en kamp hvor Liverpool dominerte i perioder uten å storspille.  Laget til John Owens hadde imidlertid nok sjanser til at kampen burde ha blitt vunnet.  I første omgang fikk gjestende Huddersfield kun en brukbar mulighet, men hjemmelaget greide heller ikke å spille seg til særlig store sjanser.  Det meste ble skapt på venstresiden av den livlige Mark Peers.  På motsatt kant var overraskende nok Chris McGrath satt opp, men sønnen til den tidligere storspilleren har på langt nær samme fart og stil som sitt opphav.  Etter en svak omgang ble han byttet ut med Andy Wright et lite stykke ut i 2.omg, som gikk inn sentralt på midten og lot Iain Dawes spille på høyrekanten.  Det var et vellykket bytte, og Dawes greide seg bra på siden hvor han bl.a. kombinerte fint med Robbie Foy flere ganger.  Etter pause åpnet det seg noe opp, og selv om hjemmelaget hadde ballen mest ble det nå skapt farlige sjanser på begge sider.

De største sjansene:

1.omgang:

15 min – Peers kommer rundt på høyrekanten, Liverpoolspillere står i kø foran mål og McGrath avslutter med en svak heading nokså rett på keeper.

34 min – En upresset Peers får skyte fra 16-meter, men keeper redder til corner.

36 min – Robbie Foy drar til knallhardt på hel volley, men siste skanse hos Huddersfield får igjen bokset til hjørnespark.

Huddersfield hadde en bra mulighet, da en heading var på vei over Tim Dittmer, men keeperen fikk i siste øyeblikk fistet ballen til side for mål.

2.omgang:

59 min – En stor mulighet til gjestene.  Dittmer delvis fomler, delvis redder et skudd som går via ham og i stolperota før baller triller langs streken.

64 min – Steven Gillespie scorer nesten med sin første touch etter å ha blitt byttet inn.  Foy slår inn fra høyre, men keeper redder skuddet fra en presset Gillespie.

77 min – Huddersfield skyter igjen i stanga.

82 min – Etter noe fram og tilbake inne i straffefeltet får Dawes headet fra 7-8 meter.  En stor sjanse, som ble reddet.

90 min – Huddersfield hadde nesten stjålet alle poengene, men Dittmer kaster seg i full lenge og får reddet forsøket.

Liverpools lag:  Dittmer, Raven, McNulty, Whitbread, Vaughan¸Peers, Dawes, Potter, McGrath (Wright 63); Foy, Massie (Gillespie 63).  Res: Flynn

Spillervurdering:

Tim Dittmer 7 – Selv om han ikke har alt for mye å gjøre rydder han godt opp i et par store sjanser som Huddersfield hadde etter pause, og som gjorde at det i hvert fall ble et poeng.

David Raven (bildet) 8 – Liverpools beste.  Var faktisk ment å være på benken, før Butler ble skadet under oppvarmingen, men gjorde et god kamp spesielt i 2.omgang.  Fra høyrebacken involverte han seg framover og var også flink til å rydde opp i midten når det trengtes.

Stephen McNulty 6 – Aggressiv og kontant i midtforsvaret.  Gjør en solid jobb sammen med Whitbread.

Zak Whitbread 6 – Fikk kapteinsjobben i dag.  Våken, og i likhet med kollega McNulty sterk i duellene.

Stephen Vaughan 6 – Spiller på det sikre, og har god kontroll defensivt.  En god 6’er.

Chris McGrath 4 – Er en stor midtstopper som merkelig nok startet på høyrevingen.  Tung, treg, begrenset teknisk, og fant seg ikke til rette i det hele tatt.

Iain Dawes 6 – Kom mer med da han ble flyttet fra sin sentrale posisjon og ut på høyreflanken.  Jobber hardt.

Darren Potter 7 – Har teknikk og blikk, og styrer kampen delvis fra sin sentrale rolle.  Bra kamp, uten at han greier å bli helt sjef.

Mark Peers 7 – En veldig bra 1.omgang, hvor han stod bak det meste som Liverpool skapte framover.  Dabber noe av på venstrekanten etter pause, men er likevel en av lagets beste.

Robbie Foy 7 – Viser glimt av sin utmerkede teknikk og sitt gode tilslag med venstrefoten.  En smart spiller som ble bedre utover i kampen, etter en relativt anonym 1.omgang til ham å være.

Jason Massie 5 – Massie var lite borte ballen, og selv om han først og fremst er en rev inne i feltet var det skuffende få initiativ man fikk se.

Andy Wright 6 – Gjorde en grei jobb som innbytter på en midtbane som ble bedre etter at han erstattet McGrath.

Steven Gillespie 6 – Kunne ha scoret på sin første touch, og gikk bedre sammen med den lille Foy lengst fremme.  En høyreist spiller med god bevegelse og teknikk.

Liverpool U17 tapte 0-5 mot Leeds, etter å ha ligget under 0-2 ved pause.  Leeds leder sin avdeling i denne årsklassen.