Unggutt undertegner proffkontrakt

17-årig midtbanespiller med 2-årig avtale. Diomede trives som fri agent. Tap for Sjølund.

David Mannix fikk 2-årig proffkontrakt
Den sentrale midtbanespilleren David Mannix har signert en profesjonell kontrakt med de røde. Avtalen gjelder fram til juni 2005. 17-åringen er engelsk juniorlandslagsspiller, men gikk glipp av hele 2002/03-sesongen på grunn av kneskade. Han er imidlertid en av de mest lovende spillerne på akademiet og spilte i juniorcupen for U18-lag allerede som 15-åring. Mannix er omtrent like god med begge føtter og har god spilleforståelse.

Bernard Diomede kontrollerer sin egen skjebne
Bernard Diomede(bildet) er en av fire førstelagsspillere som har blitt frigitt etter sesongslutt. Han fikk kun med seg fem kamper i løpet av tre sesonger på Anfield. I januar gikk han på utlån til franske Ajaccio og var svært glad for å endelig å spille førstelagsfotball. Nå ser det ut til at Korsika-klubben ønsker å forlenge hans opphold med ytterligere en sesong. Den franske VM-vinneren er svært glad for å endelig kunne avgjøre sin egen skjebne med tanke på ny klubb, men frykter at han er lite aktuell for en storklubb siden han nærmer seg de tretti. "Jeg lever svært godt fordi det er dette jeg vil. Da jeg var i Auxerre, og så i Liverpool, hadde jeg ikke kontroll over min egen skjebne. Nå kan jeg forhandle direkte med de klubbene jeg interesserer meg for. Jeg er overhode ikke deprimert over å stå uten klubb for øyeblikket. Jeg vet, at med gode psykologiske forberedelser, kan jeg komme til å få oppleve flere flotte sesonger igjen, med Frankrike som førsteprioritet. Jeg utelukker ikke å bli i Ajaccio. Overgangsmarkedet er temmelig stasjonært. Markedet er vanskeligere enn tidligere. I tillegg viser klubbene her i Frankrike mindre interesse straks man nærmer seg 30 år," uttaler Diomede.

Daniel Sjølund spilte 2.omgang
Daniel Sjølund, på lån i Djurgården, kom inn ved pause på stillingen 1-0 til Finland U21 i gårsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Italia. Finnene tok ledelsen på straffespark, men italienerne kom sterkt tilbake. Åtte minutter etter sidebyttet kom utligningen fra ellevemetersmerket, før seiersmålet ble satt inn i det 63.minutt.