Unggutter åpnet med uavgjort

U17 spilte uavgjort på sørkysten i første playoff-kamp. Otsemobor scoret igjen for Hull. Bare én rød i aksjon i Frankrike!

U17 kom tilbake med et hederlig uavgjort resultat i Southampton i går. Hjemmelaget vant sin regionale serie, og ble på forhånd vurdert som et godt lag. Trener Dave Shannon tok med seg Robbie Foy til denne kampen. Foy har som kjent spilt kamper på reservelaget – og er en av de største ”stjernene” våre på Akademiet. Skotten var også nærmest for Liverpool i går da han skjøt utenfor etter å ha driblet av tre spillere. Karl Noon misbrukte også en god sjanse etter å ha kommet alene med keeper. De to kampene som gjenstår i playoff spilles mot Blackburn (B) 5. april og Tottenham (H) 26. april.

 

Høyreback Jon Otsemobor scoret igjen for utlånsklubben Hull. Unggutten debuterte i forrige uke med å nette i 4-2 nederlaget mot Rushden and Diamonds. I går scoret han det første målet i 2-0 seieren over Shrewsbury på Boothferry Park. Otsemobor debuterte for førstelaget mot Southampton i ligacupen.

 

Magert utbytte i Frankrike i går. Kun Dioméde av våre spillere var i aksjon. Kantspilleren kom innpå de 12 siste minuttene i Ajaccios viktige 1-0 seier over Rennes. Ajaccio ligger nå 4. siste på tabellen. Med Alou Diarra på benken (bildet), gikk Le Havre på en real smell hjemme for Monaco. Det stoppet til slutt på 0-3. Ingen av de andre røde satt på benken. Le Havre har seks lag bak seg på tabellen. Vignals Bastia spilte uavgjort 1-1 borte for Lille – uten at Liverpoolspilleren var med. Bastia ligger midt på tabellen i Frankrike.