Vignal klar for Rennes

Grégory skal spille i fransk Ligue 1 resten av sesongen. Olimpija vil spille hjemme først. Kun Henchoz og Heskey skadet, sier Houllier.

Grégory Vignal er blitt enig med Rennes om å spille for klubben resten av denne sesongen.  Venstrebacken har slitt med å komme tilbake etter at han fikk et trippelbrudd i foten høsten 2001, og var mot slutten av forrige sesong på en låneperiode til Bastia.

 

Olimpija Ljublana fra Slovenia har bedt Liverpool og UEFA om at man kan bytte datoer i 1.runde av UEFA-Cupen.  Liverpool ble først trukket ut av hatten i dagens trekning, og skulle dermed spille hjemme i åpningskampen 24.september og med retur i Ljublana tre uker senere.  Slovenerne vil imidlertid gjerne begynne foran sitt eget publikum, noe de røde vil godta siden de ser på det som en sportslig fordel å ha returkampen på egen gress.  UEFA har så langt ikke kommet med noen offisiell godkjenning av dette.

 

Gérard Houllier sa på dagens pressekonferanse at Emile Heskey er klar til morgendagens derby mot Everton, mens Stephane Henchoz fortsatt er tvilsom.  Manageren fastholdt at det ikke er flere problemer, hvis en da ser bort i fra langtidsskaden til Didi Hamann.  Steven Gerrard synes dermed å ha kommet seg etter smellen han fikk i ankelen mot Tottenham, selv om vi vet at midtbanespilleren ikke deltok på gårsdagens trening.