Vignal vil tilbake

Grégory Vignal håper at hans låneperiode i fransk fotball kan skaffe ham en førstelagsplass i Liverpool. Tim Dittmer på Irland U19.

Grégory Vignal og John Arne Riise var en slager på de rødes venstreside for om lag halvannet år siden.  Et fot som ble brukket på tre (!) steder har imidlertid ødelagt mye for Grégory.  Resten av 2001/02 ble spolert p.g.a. skaden han fikk mot Grimsby, og i inneværende sesong har han heller ikke greid å forsere seg tilbake i startellveren.

Franskmannen har ikke imponert i særlig grad på reservelaget, og hans frustrasjon summeres best opp da han i Moskva ble byttet inn som venstrekant på midtbanen, for deretter å bli byttet ut igjen innen kampen var omme.

Den kanskje mest klassiske venstrebacken i klubben hadde ingen betenkeligheter med å takke ja da Bastia ønsket ham på lån ut sesongen.  På Korsika har han vært fast på laget, og hjulpet laget opp til en imponerende 6.plass i ”Ligue 1”.  Vignal avviser imidlertid tanker om at han har reist tilbake til hjemlandet for å bli:  ”Hvis du skal spille for Liverpool må du være på ditt absolutt beste, og det var ikke helt tilfellet for meg.  Denne låneperioden er perfekt for meg, og også for Bastia.  I juni håper jeg å returnere til Liverpool, for å få spille.”

Tim Dittmer stod i mål da Irland U19 spilte 1-1 mot Slovakia.  Keeperen startet kampen bra, men må ta sin del av skylden for at slovakene kunne utligne mot slutten av 1.omgang på en billig scoring.