Vignals lånekontrakt terminert

Rennes har i dag bekreftet at de har terminert Gregory Vignals lånekontrakt, og spilleren vil være tilbake i Liverpool-drakta igjen fra og med kommende uke.

Gregory Vignal er spilleklar for Liverpool igjen, og kan gå inn i troppen til matchen mot Bolton 2.juledag. Hans franske låneklubb, Rennes, bekreftet i dag at Vignals lånekontrakt er terminert, og at spilleren returnerer til Liverpool med umiddelbar virkning.

Vignal har vært utlånt til den franske klubben siden august, og de fleste antok faktisk at det ikke var mulig å annulere låneavtalen, som opprinnelig gjaldt ut sesongen. Dette viste seg imiderltid ikke å være tilfelle, og nå blir den unge franskmannen en kjærkommen tilvekst til et skadeskutt Liverpool lag. De røde mangler som kjent spillere som Carragher, Finnan, Owen, Kewell, Baros og Diao for øyeblikket, og Vignal vil således være aktuell for troppen til matchen på Anfield allerede på Boxing Day.

Vignal er ventet til Merseyside allerede i morgen, og det antydes at han vil trene som vanlig på Melwood fra og med mandag.