Warnock må opereres

Stephen Warnock, David Raven og Zak Whitbread mister alle sesongavslutningen. Usikkerhet rundt Stephen McNulty. Alou Diarra scoret for Frankrike.

Skadeforfulgte Stephen Warnock skal etter det vi erfarer legges inn for en brokkoperasjon i morgen og mister dermed resten av sesongen.  Den allsidige spilleren måtte tidligere i år avbryte et låneopphold i Bradford p.g.a. en hamstring strekk.  Ungguttene David Raven og Zak Whitbread spilte ikke på gårsdagens reservelag ettersom de også er ute med skader.  Raven sliter med en leddbåndskade i ankelen og er blitt anbefalt fullstendig hvile slik at han blir hundre prosent frisk før treningen til neste sesong starter opp igjen.  Whitbread hadde en brokkoperasjon denne uka, noe Richie Partridge faktisk også hadde.  Forsvarsspilleren Zak, som er født i USA men vokst opp på Merseyside og har både engelsk og amerikansk pass, er også en av de spillerne som snart får beskjed om han vil få fornyet kontrakt med Liverpool FC eller ikke.

 

Stephen McNulty har fått et tilbud om å trene med Chester, men den kraftige midtstopperen skal ikke ha sagt ja foreløpig.  McNulty har tidligere trent med Hull, og skal også ha fått tilbud om å prøve seg i Exeter og Carlisle.  Som vi nevnte i går vil Mark Peers trene med Charlton denne uka i håp om å sikre seg en kontrakt med klubben i Premier League.  McNulty og Peers er begge inne i sin siste sesong på akademiet og håper altså nå å kunne få en proffkarriere utenfor Anfield.

 

Alou Diarra (bilde) satte inn en corner fra Benoit Cheyrou, broren til Bruno, da han avsluttet scoringene i 3-0 seieren til Frankrike U21 mot Israel.  Grégory Vignal og Florent Sinama-Pongolle var også i troppen i til franskmennene, men vi har foreløpig ikke fått bekreftet om de var på banen i gårsdagens kamp.