WOLVES - LIVERPOOL ER AVLYST!

Overvann på Molineux medfører at Wolverhampton - Liverpool er utsatt. Avgjørelsen ble tatt etter en inspeksjon av banen kl. 14.30. - Jeg hadde ingen annen mulighet enn å avlyse, sier dommer Barry Knight.

Dagens ligakamp mellom Wolverhampton og Liverpool er utsatt på grunn av overvann på banen.

Det har vært usedvanlig mye regn i England og Skottland i morgentimene i dag, og flere kamper har blitt tatt av plakaten. En av disse er altså Liverpools skjebnekamp i Midlands, et område der regnet har høljet ned i hele dag. Avgjørelsen ble tatt under en baneinspeksjon kl.14.30.

Banemannskapene på Molineux har jobbet på spreng i hele dag for å få banen i spillbar stand, men dommer Barry Knight tok avgjørelsen om å utsette kampen under inspeksjonen av matta. På det tidspunktet hadde faktisk regnet, som har høljet ned i Midlands-området hele morgenen, avtatt noe, men med masse overvann på banen mente Knight at forholdene egnet seg bedre for vannpolo enn fotball.

 - Det var ingen vanskelig avgjørelse å ta i det heletatt. Ballen flyttet seg omtrent ikke i vannet når vi foretok en test, og værmeldingene tilsa mer regn utover ettermiddagen. Det er alltid en tøff avgjørelse å ta og avlyse en kamp, men i dette tilfellet hadde jeg egentlig aldri noen annen mulighet, uttalte dommer Knight etter at avgjørelsen ble tatt.

Wolves-manager Dave Jones var skuffet over at kampen ble avlyst, men var enig i Knight sin avgjørelse.

 

- Våre mannskaper jobbet på spreng, men vi klarte rett og slett ikke å få banen spillbar under de rådende omstendigheter. Matta ser fin ut, men når du sparker en ball så flytter den seg bare ikke. Våre spillere er skuffet, for de var innstilt på å spille, og dommeren måtte ta den vanskelige avgjørelsen. Jeg vet at det ikke var med lett hjerte han avlyste kampen, uttalte Jones.

Ny dato for når kampen spilles vil bli fastsatt senere.